Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

GO international 4 services
Project - On- en offline

GO international 4 services

Hoe haalt u het volle potentieel uit dienstenexport? De handel in diensten groeide de voorbije 10 jaar 60% sneller dan de handel in goederen. Ook de Vlaamse dienstenexport is fors gestegen, maar er zijn tekenen dat we niet het volle potentieel benutten. Hoe kunnen we het beter doen?  

Go International met Mercurio
Project - On- en offline

Go International met Mercurio

Diversifiëren, nieuwe markten aanboren en groeien door internationalisering is meer dan ooit belangrijk. Wat we geleerd hebben uit de coronacrisis is dat bedrijven die diversifiëren er het sterkst zijn uitgekomen! Bereid u nu voor en sta klaar met een internationale strategie!

What’s NXT West-Vlaanderen
Project

What’s NXT West-Vlaanderen

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Plato Ondernemers - Communicatie met impact
Project

Plato Ondernemers - Communicatie met impact

Helder communiceren en het beste in jouw medewerkers naar boven halen, vraagt specifieke skills en inzicht in hoe je anderen moet benaderen. In dit traject leer je hoe je goed en duidelijk kan communiceren, vertrekkend vanuit jouw eigen communicatiestijl.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group