Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Elevator pitch trainers & sprekers Voka West-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Trainersdag

Wil je graag optreden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Laat dan op onze Trainersdag het beste van jezelf zien in een korte pitch!

Locatie

Kortrijk

Prijs

Leden: €0.00
Niet-leden: €0.00

Jong Voka visits J.Cortès
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Jong Voka visits J.Cortès

Op woensdag 18 oktober zijn we met Jong Voka West-Vlaanderen te gast bij J.Cortès. We mogen er het unieke verhaal van 90 jaar familiaal ondernemerschap in sigaren ontdekken. Van een zolder naar een tabaksfabriek, van 1 naar 500 miljoen sigaren: maak je klaar voor een verbazingwekkende geschiedenis.

Locatie

Kortemark

Prijs

Leden: €50.00
Niet-leden: €75.00

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Voka nationaal
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

Ontdek de toekomst van duurzaam ondernemen op de Voka Dag Duurzaam Ondernemen! Dit jaar draait alles om de Europese Green Deal. Sluit je aan bij experts en collega-ondernemers op 26 oktober en leer de nieuwste trends kennen. Mis deze kans niet om de kansen en impact voor jouw organisatie te ontdekken. Tot slot maken we van de gelegenheid gebruik om de allereerste SDG Ambassadors te huldigen.

Locatie

Watermaal-Bosvoorde

Prijs

Gratis

Voka One
West-Vlaanderen
Netwerking

Voka One: Coworking day in Voka | Brugge!

Coworking day in Voka | Brugge Kom samen met andere solo-ondernemers gratis coworken bij Voka | Brugge tijdens onze Voka One 'coworking days'! Ben je een solo-ondernemer en op zoek naar een werkplek om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Ben je het beu om thuis te werken?

Locatie

Oostkamp

Prijs

Deelname aan deze activiteit is gratis en exclusief voor leden van Voka West-Vlaanderen.

Titeca
Accent
ING
Proximus
SD  Worx