Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

Groep G - Ondernemers - Welt 2022
Project - On- en offline

Groep G - Ondernemers: Welt 2022

In het gratis hr-traject Welt krijgen 120 West-Vlaamse kmo’s de kans om vanuit een inclusieve aanpak hun personeelsbeleid te laten groeien naar een innovatieve en wendbare organisatie.

Hr Leaders
Project

Hr Leaders

Het Hr Leaders-traject creëert een lerend netwerk tussen hr directors uit binnen- en buitenland. Gedurende 4 sessies worden actuele hr-thema’s belicht via diverse praktijkcases uit inspirerende gastbedrijven.

Groep F - HR's - Welt 2022
Project - On- en offline

Groep F - HR's - Welt 2022

Welt is een gratis hr-traject dat inzet op wendbare loopbanen voor elk talent! 120 West-Vlaamse kmo’s krijgen de kans om vanuit een inclusieve aanpak hun personeelsbeleid te laten groeien naar een innovatieve en wendbare organisatie.

What’s NXT West-Vlaanderen
Project

What’s NXT West-Vlaanderen

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Voka Vélo 2022
Project

Voka Vélo 2022

In de lente van 2022 organiseert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen voor de tweede keer ‘Voka Vélo’, met als verbindende factor: de fiets!

Plato Ondernemers - Communicatie met impact
Project

Plato Ondernemers - Communicatie met impact

Helder communiceren en het beste in jouw medewerkers naar boven halen, vraagt specifieke skills en inzicht in hoe je anderen moet benaderen. In dit traject leer je hoe je goed en duidelijk kan communiceren, vertrekkend vanuit jouw eigen communicatiestijl.

Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next
Project

Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next

Het traject voor elke ondernemer die al een Plato-traject gevolgd heeft. Samen met de andere deelnemers, ondernemers uit verschillende domeinen, gaan we dieper in op de diverse managementvraagstukken, altijd met een sterke focus op eigen businesscases.

Supply Chain Leaders
Project

Supply Chain Leaders

Het nieuwe Leaders-traject, bestaande uit 4 sessies, brengt je een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken je graag best practices aan op het gebied van supply chain.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group