Skip to main content

Activiteiten

Business Club Customs
Project

Business Club Customs

Met de Business Club Customs wil Voka West-Vlaanderen de douane-experts van West-Vlaamse bedrijven samenbrengen in een praktisch en interactief traject.

Plato Experten Supply Chain
Project

Plato Experten - Supply Chain

Bent u verantwoordelijke voor de volledige supply chain van de business unit of onderneming? Bent u op zoek naar een klankbord in het aligneren van al uw verantwoordelijkheden?

Plato experten leiderschap
Project

Plato Experten - Leiderschap

Managers beschikken over een brede waaier aan taken en verantwoordelijkheden. Tijdens dit Plato-traject zult u als manager te weten komen welke processen u kan implementeren om efficiënter te werken.

Plato Experten HR Algemeen
  • On- en offline
Project

Plato Experten - Hr Algemeen

Dit traject richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en handige tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden.

business club strategic sourcing
Project

Business Club Strategic Sourcing

De Business Club Strategic Sourcing brengt CPO’s, sourcing- & purchasemanagers en aankoopverantwoordelijken samen om ervaringen uit te wisselen over allerhande (internationale) thema’s.

Business Club Multinationals
Project

Business Club Multinationals

Deze Business Club brengt Plant Managers, General Managers en CEO’s van West-Vlaamse vestigingen van multinationals (minimaal 50 werknemers) met een HQ dat gelegen is buiten België samen in een alomvattend traject van zes sessies.

ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group