Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

Dubai
Netwerking

Voka Trend Tour Dubai - Abu Dhabi 2022

Van 18 tot 24 februari 2022 trekken Voka West-Vlaanderen en Voka Vlaams-Brabant richting Dubai. We bouwden een Voka Trend Tour op rond de Expo 2020 (die dit najaar wordt georganiseerd) en de drie kernthema’s van die Expo 2020: ‘Opportunity, Sustainability & Mobility’.

Hotspot Havenbedrijven Apzi-Voka West-Vlaanderen
Netwerking

Hotspot Havenbedrijven Apzi-Voka West-Vlaanderen

Ook in 2022 organiseren wij voor jou een aantal Voka Hotspots op verschillende locaties in de regio. De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de buurt.

Voka Hotspot: Biostoom
Netwerking

Voka Hotspot: Biostoom

De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit uw regio.

Voka Vélo Calpe 2022
Netwerking

Voka Vélo Calpe 2022

Na een geslaagde eerste jaargang van onze community Voka Vélo gaan we in 2022 voor het eerst op buitenlandse fietsstage. We trekken van zaterdag 30 april tot en met woensdag 4 mei 2022 naar Calpe, hét bedevaartsoord voor de prof- en amateurwielrenner in Spanje!

Havenkennismakingsdag Zeebrugge
Netwerking

Havenkennismakingsdag Zeebrugge

Wil je de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. In een halve dag maken we jou vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows.

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group