Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

*VOLZET* Jong Voka On Tour - The Waregem Edition
Netwerking

Jong Voka On Tour - The Waregem Edition

Op dinsdag 23 augustus gaan we met Jong Voka opnieuw 'On Tour', dit keer naar Waregem! We bezoeken er Concordia en Feelds, om af te sluiten met de Jong Voka Visits ConXioN.

Jong Voka visits ConXioN
Netwerking

Jong Voka visits ConXioN

Met Jong Voka West-Vlaanderen zijn we op 23 augustus te gast bij ICT-bedrijf ConXioN in Waregem. We krijgen er een blik achter de schermen en horen er het ondernemersverhaal van CEO Chris Debyser.

Voka Ladies visits Mirabel Slabbinck
Netwerking

Voka Ladies visits kunstateliers Slabbinck

In september werpen we met Voka Ladies een blik achter de schermen bij de kunstateliers van Slabbinck in Brugge. Aan het hoofd van dit familiebedrijf staat Mirabel Slabbinck: een rasechte West-Vlaamse die met het bedrijf intussen internationale bekendheid verworven heeft.

Grensoverschrijdend Golftornooi 2022
Netwerking

Grensoverschrijdend Golftornooi 2022

Koppel het nuttige aan het aangename en combineer een aangenaam partijtje golf met boeiende, grensoverschrijdende netwerkmogelijkheden in een uniek kader. Ook voor de niet-golfers wordt bovendien een programma voorzien.

Alumni Night
Netwerking

Accelero Alumni Nights

Heb je je Accelero-traject afgerond, maar ondervind je moeite om de contacten met de groep te onderhouden? Of ben je net gestart met een traject? Met de Accelero Alumni Nights blijf je geconnecteerd met het netwerk en krijg je er inspiratie bovenop.

Te gast bij Finiq
Netwerking

Te gast bij Finiq

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Op donderdag 29 september zet Finiq zijn deuren voor ons open.

Jong Voka visits FlyingGroup
Netwerking

Jong Voka visits FlyingGroup

Op donderdag 29 september bezoeken we met Jong Voka West-Vlaanderen de Kortrijkse vestiging van de Belgische luchtvaartmaatschappij FLYINGGROUP voor een unieke blik achter de schermen!

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Voka Ladies: off to London!
Netwerking

Voka Ladies: off to London!

Op 4 en 5 oktober 2022 gaan we met Voka Ladies de internationale toer op. Dit jaar verkennen we de bruisende metropool én een van de meest bloeiende start-up scènes in Europa: Londen!

Te gast bij DL Chemicals
Netwerking

Te gast bij DL Chemicals

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Op donderdag 6 oktober worden we ontvangen bij DL Chemicals.

Voka Hotspot Oost meets West
Netwerking

Voka Hotspot Oost meets West

Je kent ongetwijfeld de traditionele Voka Hotspots waarbij je in een korte tijd, onder de vorm van een speeddate, 10 tot 15 nieuwe contacten kan leggen. Op vrijdag 14 oktober staat onze Oost meets West-editie opnieuw op de agenda, samen met ondernemers van Oost-Vlaanderen dus.

Te gast bij ACD
Netwerking

Te gast bij ACD

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Op donderdag 13 oktober zijn we te gast bij ACD.

Voka Hotspot IC Grote Beer
Netwerking

Voka Hotspot IC Grote Beer

Ook in 2022 organiseren wij voor jou een aantal Voka Hotspots op verschillende locaties in de regio. De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de buurt.

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

Verderkijkers 2022
Netwerking

Innovatiecongres - Verderkijkers 2022

Wondering Tech. 'Verderkijkers', hét innovatiecongres van Voka West-Vlaanderen, is terug! Noteer donderdag 27 oktober 2022 in je agenda en neem deel aan een avond vol wondering tech. Laat je in vervoering brengen door mensen en verhalen.

Te gast bij Cadcamatic
Netwerking

Te gast bij Cadcamatic

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Cadcamatic gooit voor ons zijn deuren open op dinsdag 15 november.

Titeca
DHL
ING
Proximus
SD  Worx