Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

Voka Ladies
Netwerking

Voka Ladies: 4 Under 40

Jong ondernemerschap stimuleren en high potentials als boegbeeld voor Voka West-Vlaanderen! Elien Pieters, Benedicte Soenen, Pauline D’Haenens en Anneleen Vens, 4 jonge getalenteerde dames worden in een panelgesprek uitgenodigd tot een openhartig gesprek over leiderschap, community, ondernemerschap en professionele doelstellingen. Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen pad, maar vaak ook heel veel raakvlakken en vooral ook allemaal veel goesting om er voor te gaan en deure te doene. Jong Geweldig!

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

Voka One
Netwerking

Voka One 2021 - Sessie 3: Digitalisering + wONEdelaars

De derde activiteit van Voka One in 2021 staat volledig in het teken van digitalisering. Digitaliseren leidt namelijk tot tal van opportuniteiten zoals meer tijd om te focussen op klantenrelaties, de groei van uw onderneming en noem maar op. Het is geen evidentie om deze kansen te grijpen, daarom gidsen we u door het digitale landschap, tonen we u de best practices en maken we u attent voor mogelijke valkuilen. De activiteit wordt hands-on ingevuld met een inhoudelijke sessie door gastspreker Philip Vanassche (Korazon), een moment van groepswerk rond bepaalde cases en tot slot een walking lunch & netwerking. Ontdek meer over deze activiteit en schrijf u online in!

Tuinfeest 2021
  • Volzet
Netwerking

Tuinfeest 2021

Terug van veel te lang weg geweest: het Voka West-Vlaanderen Tuinfeest 2021!

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

Voka Hotspot: Rhodesgoed
Netwerking

Voka Hotspot: Rhodesgoed

De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit uw regio.

Te gast bij Herman & Vandamme
Netwerking

Te gast bij Herman & Vandamme

Om de klanten een zo goed mogelijke service te kunnen leveren, biedt Herman & Vandamme naast een hele reeks aan daguitstappen en georganiseerde meerdaagse reizen ook een “à la carte” service aan.

Pitch & Match - 8 oktober
Netwerking

Pitch & Match - 8 oktober

Kom jij naar het gratis netwerkmoment waar studenten, (pre)starters, start-ups en ervaren ondernemers elkaar vinden, helpen, versterken en mogelijk de eerste stappen zetten naar samenwerken?

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group