Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

VCDO
Project

Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2022

Bedrijven zijn de trekkers van de duurzame evolutie in een sterke economie. Maak jouw duurzame ambities concreet, giet ze in een actieplan en behaal het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Plato YL
Project

Plato Young Leadership

Heb je als startende ondernemer al enkele medewerkers in dienst en wil je jezelf toeleggen op hoe je jouw leiderschapsskills verbetert? Stoot je als zaakvoerder ook op nieuwe uitdagingen door jouw recente groei? Dan is het Plato-traject Young Leadership op maat van jouw uitdagingen.

vennoten
Project

Plato Vennoten

Eén bedrijf, meerdere vennoten, ontelbare uitdagingen… Wil jij samen met je medevennoten sparren over je uitdagingen met gelijkgezinde ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten? Stap dan in het gloednieuwe Plato Vennoten en deel kennis en ervaring.

Accelero
Project

Accelero

Boost de groei van jouw bedrijf met Accelero. Dit traject wordt afgestemd op de specifieke noden van snelgroeiende bedrijven met 30 tot 150 medewerkers.

plato develop
Project

Plato Develop

Wil jij als ondernemer sparren over jouw uitdagingen met collega-ondernemers die tussen de 15 en 40 medewerkers hebben? Stap dan in Plato Develop en deel kennis en ervaringen.

Flow
Project

Flow

Ben je ondernemer van een bedrijf met meer dan 50 werknemers en zoek je een klankbord? In december 2022 kan je deelnemen aan Flow, een groeitraject voor 15 ondernemers die kennis en ervaringen delen met elkaar om strategische uitdagingen aan te pakken.

Familio
Project

Familio

Dit groeitraject maakt de uitdagingen van beide generaties (overlaters en overnemers) bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

accelero
Project

Accelero

Boost de groei van jouw bedrijf met Accelero. Dit traject wordt afgestemd op de specifieke noden van snelgroeiende bedrijven met 15 tot 45 medewerkers.

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx