Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Projectmanagement van A tot Z
Limburg
Opleiding

Projectmanagement van A tot Z

Streef naar succes in projectmanagement met onze dynamische opleiding. Leer de cruciale elementen van projectmanagement en verkrijg de benodigde vaardigheden om risico's te beheersen, kwaliteit te garanderen en de verwachtingen van alle stakeholders te overtreffen. Voorkom frustraties en verbeter je projectmanagementvaardigheden met deze diepgaande training.

Locatie

Genk

Prijs

Leden: €1450.00
Niet-leden: €2180.00

Ontwikkel de vaardigheden om je medewerkers te coachen en burn-out te voorkomen. Klaar om een inspirerende en effectieve leider te worden? Ontdek nu hoe!
Limburg
Opleiding

Masterclass leiderschap 2.0: Managen van veerkracht bij de teamleden

Ontdek het nieuwe tijdperk van leiderschap: maak impact en vermijd toxisch gedrag. In een wereld waar burn-out een alom bekend begrip is geworden, is het essentieel voor leidinggevenden om hun medewerkers te coachen en samen verantwoordelijkheid te dragen. Leer hoe je gezag opbouwt zonder louter te vertrouwen op macht of autoritair leiderschap.

Locatie

Genk

Prijs

Leden: €480.00
Niet-leden: €720.00

Generation Y: opleidingstraject voor young potentials en professionals.
Limburg
Opleiding

Generation Y 2024 - 2025

Investeer in jezelf of in de young potentials van jouw organisatie en stoom je klaar voor de toekomst. Voka - Kamer van Koophandel Limburg organiseert het opleidingstraject Generation Y, gaande van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling tot strategie. Dit traject daagt je uit om jezelf in vraag te stellen, de dynamieken van je organisatie onder de loep te nemen en de bedrijfsstrategie verder uit te bouwen. 

Prijs

Leden: €6900.00
Niet-leden: €10350.00

Timemanagement geeft je grip op je werk en op je leven
Limburg
Opleiding

Timemanagement geeft je grip op je werk en op je leven

Wil jij weer de baas worden over je kostbare tijd? Neem de controle terug met deze workshop en ontdek hoe je jouw tijd niet langer verspilt en anderen jouw kostbare tijd niet langer opslokken. Leer praktische strategieën en effectieve technieken om op een efficiënte manier met je tijd om te gaan en je productiviteit naar nieuwe hoogten te brengen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus NXT
SD  Worx
groep jam