Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

kameracademie export
Opleiding

Documenten in internationale handel van A tot Z

Hoe laat ik mijn zending optimaal verlopen? Je krijgt een overzicht van de te gebruiken documenten die nodig zijn bij internationale handel. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt er een overzicht gegeven van de aanpak om je zending, op administratief vlak, zo goed mogelijk te laten verlopen.

KA Export
Opleiding

Wegwijs in het importeren van goederen

Deze opleiding gaat over het importeren van goederen conform de gebruikelijke douanewetgeving. Indien je goederen wil invoeren is het van belang dat je kennis verwerft met betrekking tot het opstellen van correcte aangiften, het toekennen van de juiste goederencodes aan je goederen om de juiste

ADR regelgeving voor bedienden
Opleiding

ADR regelgeving voor bedienden

Bij transport van gevaarlijke stoffen over de weg komen meer beperkingen en regels kijken dan bij een gewoon transport. Deze moeten stipt gevolgd worden, want inbreuken en zeker ongevallen kunnen verregaande gevolgen hebben. Dat wil je niet op je geweten hebben.

KA Export
Opleiding

Time to re-invent your supply chain

Take the front-seat through 4 game changers in supply chain! Volg deze opleiding en krijg nieuwe inzichten in de huidige supply chain en logistieke uitdagingen! Daarnaast krijg je idee├źn omtrent de benodigde transformatie en de impact op jouw supply chain.

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM