Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!
Limburg
Infosessie

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie. Daartoe worden miljardenfondsen in stelling gezet. Welke kansen biedt het Europese industriebeleid voor jouw bedrijf, industrieel of dienstenbedrijf? Tijdens deze webinar krijg je heet van de naald inzichten mee van experten en getuigenissen van bedrijven.

Prijs

Gratis infosessie
inschrijven is wel steeds verplicht

Laat Vlaamse subsidies niet aan jouw neus voorbijgaan
Limburg
Infosessie

Laat Vlaamse subsidies niet aan jouw neus voorbijgaan

Heb jij internationale ambities of lopende projecten over de grenzen heen die een extra boost nodig hebben? Laat jouw onderneming internationaal groeien op een duurzame wijze, opdat je jouw lange termijn strategie verder kan uitrollen.

Prijs

Gratis webinar
Inschrijving is wel steeds verplicht

gratis voka limburg

Exportcafé, ontdek de wereld!
Limburg
Infosessie

Exportcafé, ontdek de wereld!

Ben jij benieuwd welk sterk netwerk jou kan ondersteunen en begeleiden in jouw internationale strategie? Maak kennis met de Limburgse Global Ambassadors en het team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg. Ontdek hoe zij jou kunnen bijstaan om jouw exportstrategie te optimaliseren of uit te rollen.

Locatie

Sint-Truiden

Infosessie CSRD
Voka nationaal
Infosessie

Duurzaamheidsrapportering in België: hoe wordt de Europese regelgeving geïmplementeerd bij ons?

Onder impuls van Europese wetgeving zullen bedrijven binnenkort niet enkel over hun financiële cijfers moeten rapporteren, maar ook over hoe ze scoren op vlak van duurzaamheid. En dit komt er in sneltempo aan: de grootste bedrijven zullen in 2024 al verplichtingen krijgen, maar ook kleinere bedrijven ontspringen de dans niet.

Prijs

Gratis

KA data
Limburg
Infosessie

Hoe intellectuele eigendom beschermen in de digitale en virtuele wereld

Pak, Beeple of Musketon (alias Bert Dries, uit Zonhoven afkomstig) zijn grote namen in de wereld van NFT (Non Fungible Token) - en grote verdieners met hun digitale kunst. Maar hoe doen zij dat? Hoe kunnen ze de rechten op hun creaties beschermen? Het mag duidelijk zijn dat daar de juiste aanpak en strategie voor nodig is, of iemand is er mee lopen. En dan stopt elke ontwikkeling en innovatie.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis voor Voka-leden en niet-leden.

Inschrijven wel verplicht.

ing
De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam