Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Computervaardigheden - Kameracademie
Opleiding

Excel the basics

Het is voor iedereen nuttig een basiskennis van Excel te hebben, zeker als je nagaat wat je er allemaal mee kunt doen. Berekeningen op data, boekhouding zoals budgetplannen en financiële rapportering, grafieken maken, schema’s opstellen, takenlijsten, logboeken, checklists, … Het populaire onderdeel van Microsoft Office is nog altijd een veelgebruikt werkpaard in alle administraties.

Computervaardigheden - Kameracademie
Opleiding

Excel intermediair

Moet een formule meer kunnen dan een simpel sommetje? Dan heb je veel hulp aan de ingebouwde rekenfuncties van Excel. In totaal zijn er zo’n 480 beschikbaar. Deze opleiding is de opvolger van ‘Excel the basics’. Ontdek nog meer van de mogelijkheden die Excel te bieden heeft tijdens deze tweedaagse opleiding op 17 en 20 oktober 2022!

LinkedIn company branding
Opleiding

LinkedIn company branding

LinkedIn is ondertussen populairder dan ooit met in België alleen al zo'n 4 miljoen actieve accounts en wereldwijd alvast 840 miljoen gebruikers. We kunnen dus stellen dat jouw doelgroep te vinden is op LinkedIn. Past LinkedIn perfect in je B2B-marketingstrategie? Maar weet je als marketeer niet hoe je dit platform optimaal inzet? Dan is deze workshop exact wat je zoekt.

Computerskills - Kameracademie
Opleiding

Excel voor Gevorderden

Wil je alles weten over de handigste functies, formulieren en gevorderde opmaak van Excel? Scherp dan je skills aan tijdens de workshop 'Excel voor gevorderden' op 6 december 2022!

KA data
Opleiding

Customer Journey Mapping

Zet jouw klanten centraal en creëer een betere customer experience met behulp van customer journey mapping. Tijdens deze workshop leer je hoe je elke klantinteractie persoonlijk en relevant maakt.

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM