Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Infosessie - Volzet

Adviesdag: Subsidies

Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je graag investeren, maar je weet niet goed hoe te beginnen? Ontdek op 26 oktober voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt tijdens een gratis 1-op-1 gesprek met een expert! 

fiscaliteit kameracademie
Infosessie

Fiscale update

Dompel je onder in de wereld van de fiscaliteit! Hoe ging het eraan toe in het verleden en wat mag je verwachten in de toekomst? Ontdek het in deze infosessie op 23 november 2021.

data kameracademie
Infosessie

Ondernemen in het 5G-tijdperk

Wat betekent het 5G-tijdperk voor uw onderneming? In deze infosessie gaan we dieper in op dit concept, wat het betekent voor jouw onderneming en de opportuniteiten en valkuilen die het met zich meebrengt. 

Infosessie

Exportcafé

Maak kennis met het team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg en ontdek hoe zij jou kunnen bijstaan in jouw exportverhaal! Daarnaast hoor je een interessante praktijkgetuigenis en kan je blijven plakken voor een netwerklunch

Infosessie - Online

Smart warehouse of the future (online)

Hoe 2030 er onverwacht in 2021 al was… Jouw onderneming toe aan een supply chain upgrade? Een slim magazijn verhoogt de productiviteit. Daarnaast worden er minder (menselijke) fouten gemaakt en is kostenoptimalisatie beter mogelijk. Maar wat houdt smart warehousing nou in en waar begin je?

Wetgeving Kameracademie
Infosessie - Online

Conflicten in vennootschappen

Is de geschillenregeling het uitsluitend redmiddel bij conflicten in vennootschappen? Tijdens deze opleiding gaan we hier op in en leer je welke afspraken je best op voorhand maakt om conflicten in vennootschappen te vermijden. 

duurzaam ondernemen kameracademie
Infosessie

Duurzaam Beleggen

De combinatie van duurzaam en financieel rendement in uw investeringen en beleggingen. Ontdek tijdens deze opleiding op 14 december 2021 hoe je hier binnen jouw onderneming optimaal op inzet. 

data kameracademie
Infosessie

NPS - Network Promotor Score

Hoe met Net Promoter Score (NPS) het hoofd en het hart van je klanten veroveren? De Net Promoter Score is een belangrijke KPI voor klanttevredenheid en klantloyaliteit. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal klanten en gebruikers zijn.

Strategie kameracademie
Infosessie

Win-winnovatie

In dit internettijdperk spreekt de kracht van partnerships – samen ga je sneller vooruit. Neem voorsprong door slim samen te werken en verzeker jouw business van een bloeiende toekomst door in te zetten op innovatie.

Wetgeving en fiscaliteit
Infosessie

De nieuwe autofiscaliteit en WLTP-normen

Vanaf januari 2020 wordt een nieuwe formule gebruikt voor de berekening van het aftrekpercentage en is de invoering van de ‘fake hybrids’ een feit. Tijdens deze infosessie krijg je ook een zicht op de nieuwe WLTP-normen voor de berekening van CO2.

Strategie Kameracademie
Infosessie

Digitale werkinstructies

In ons privéleven zijn we allemaal digitaal. We controleren Facebook-feed op onze smartphones terwijl we de nieuwste Netflix-serie bekijken op een tablet. Maar in sommige ondernemingen lijkt deze digitale transitie maar in beperkte mate doorgedrongen tot de werkvloer.

data kameracademie
Infosessie

Software, IT & Dataprotection

Uw software- en IT-contracten kunnen vandaag niet meer los worden gezien van data protection regels. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter gekend als de GDPR, is van toepassing op alle ondernemingen en heeft een directe impact op uw software- en IT- activiteiten.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo