Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Infosessie Welt: wat kan VDAB voor u als werkgever betekenen?
Infosessie - Online

VDAB meets Voka: wat kan VDAB voor u als werkgever betekenen?

Van vacaturewerking, werkplekleren tot het tewerkstellen van 50 +'ers. Tal van mogelijkheden om de krapte op de arbeidsmarkt de kop in te drukken. Maar hoe ga je hier als werkgever concreet mee aan de slag? De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) speelt hierin een centrale rol en stelt zich niet enkel op als werkbemiddelaar, maar is de sleutelfiguur op de Vlaamse arbeidsmarkt. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Schuif dan zeker digitaal aan tijdens een online infosessie op 28 januari.

Fiscaliteit
Infosessie

De nieuwe autofiscaliteit en WLTP-normen

Vanaf januari 2020 wordt een nieuwe formule gebruikt voor de berekening van het aftrekpercentage en is de invoering van de ‘fake hybrids’ een feit. Tijdens deze infosessie krijg je ook een zicht op de nieuwe WLTP-normen voor de berekening van CO2.

Strategie Kameracademie
Infosessie

Digitale werkinstructies

In ons privéleven zijn we allemaal digitaal. We controleren Facebook-feed op onze smartphones terwijl we de nieuwste Netflix-serie bekijken op een tablet. Maar in sommige ondernemingen lijkt deze digitale transitie maar in beperkte mate doorgedrongen tot de werkvloer.

data kameracademie
Infosessie

Software, IT & Dataprotection

Uw software- en IT-contracten kunnen vandaag niet meer los worden gezien van data protection regels. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter gekend als de GDPR, is van toepassing op alle ondernemingen en heeft een directe impact op uw software- en IT- activiteiten.

plato
Infosessie

Perfect your pitch met Plato!

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom naar de infosessie op 21 maart 2022 en ontdek wat ons groeitraject Plato voor jou zou kunnen betekenen.

brexit
Infosessie - Online

Brexit: nieuwe maatregelen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli 2021 zullen er wijzigingen zijn in het importproces van bepaalde goederen die onderhevig zijn aan sanitaire en fytosanitaire controles. Vanaf dan moeten de goederen aan aanvullende eisen voldoen om ze op de Britse markt te mogen importeren.

data kameracademie
Infosessie

NPS - Network Promotor Score

Hoe met Net Promoter Score (NPS) het hoofd en het hart van je klanten veroveren? De Net Promoter Score is een belangrijke KPI voor klanttevredenheid en klantloyaliteit. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal klanten en gebruikers zijn.

plato
Infosessie

Boost your business met Plato!

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom naar de infosessie op 16 mei 2022 en ontdek wat ons groeitraject Plato voor jou zou kunnen betekenen.

data kameracademie
Infosessie

Ondernemen in het 5G-tijdperk

Wat betekent het 5G-tijdperk voor uw onderneming? In deze infosessie gaan we dieper in op dit concept, wat het betekent voor jouw onderneming en de opportuniteiten en valkuilen die het met zich meebrengt.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo