Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Exportcafe
Infosessie

Exportcafé

Ben je een exporterend bedrijf? Wil je netwerken met internationaal ondernemend Limburg? Of wil je weten hoe Voka – KvK Limburg jou kan ondersteunen? Kom dan op 17 augustus naar ons gratis Exportcafé!

HR kameracademie
Infosessie

Update ontslagrecht

Welke regels moet je respecteren als je afscheid neemt van een medewerker? Waar zitten de addertjes onder het gras? Na deze webinar weet je alles over het ontslagrecht.

Strategie Kameracademie
Infosessie

Win-Winnovatie

In dit internettijdperk spreekt de kracht van partnerships – samen ga je sneller vooruit. Neem voorsprong door slim samen te werken en verzeker jouw business van een bloeiende toekomst

data kameracademie
Infosessie

NPS - Net Promotor Score

Hoe met Net Promoter Score (NPS) het hoofd en het hart van je klanten veroveren? De Net Promoter Score is een belangrijke KPI voor klanttevredenheid en klantloyaliteit.

fiscaliteit kameracademie
Infosessie

Fiscale update

Dompel je onder in de wereld van de fiscaliteit! Hoe ging het eraan toe in het verleden en wat mag je verwachten in de toekomst? Ontdek het in deze infosessie op 23 november 2021.

duurzaam ondernemen kameracademie
Infosessie

Duurzaam Beleggen

De combinatie van duurzaam en financieel rendement in uw investeringen en beleggingen. Ontdek tijdens deze opleiding op 14 december 2021 hoe je hier binnen jouw onderneming optimaal op inzet. 

Strategie Kameracademie
Infosessie

Digitale werkinstructies

In ons privéleven zijn we allemaal digitaal. We controleren Facebook-feed op onze smartphones terwijl we de nieuwste Netflix-serie bekijken op een tablet.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo