Skip to main content

Activiteiten

Online opleiding - Financieel management voor niet-financiëlen
  • Afgelopen
  • Online
Opleiding

Online opleiding - Financieel management voor niet-financiëlen

De huidige coronacrisis toonde nog eens hoe belangrijk het is om als ondernemer of manager de financiële cijfers van uw onderneming in de vingers te hebben. Deze opleiding, bestaande uit twee delen, helpt u uw cijfers te analyseren en begrijpen en op basis hiervan de juiste beslissingen te maken over nieuwe businesscases.

whatsapp
  • Afgelopen
  • Online
Opleiding

Eleven O’Clock Snacks - WhatsApp voor professioneel gebruik

WhatsApp, de gratis berichtenapp op de smartphone, wint nog steeds aan populariteit en is nu al het meest gebruikte sociale mediakanaal, bij alle leeftijden. Waarom dan niet zakelijk inzetten op dit kanaal? Ontdek de mogelijkheden van WhatsApp voor zakelijk gebruik tijdens de Eleven O'Clock Snack (webinar). In 1 uur tijd krijgt u actuele inspirerende voorbeelden, ontdekt u de mogelijkheden en krijgt u tal van tips!

vakbonden
  • Afgelopen
Opleiding

Seminarie: Omgaan met sociale partners

Heeft u bij het sociaal overleg ook soms de indruk meer te ondergaan dan te ondernemen? Zou u in de ondernemingsraad liever thema's behandelen die relevant zijn voor de toekomst in plaats van bezig te zijn met discussies over het verleden? En hoe zit het met de 'nodige tijd'?

marketing & sales
  • Afgelopen
Opleiding

Close the deal!

Sluit vanaf nu je verkoopgesprekken af met een handtekening! Krijg talrijke tips & tricks waarmee je elke deal positief afrondt.

haven zeebrugge
  • Volzet
Opleiding

Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge.

Balans lezen
  • Online
Opleiding

Balans lezen

Door de Coronacrisis zijn heel wat bedrijven in financiële moeilijkheden terecht gekomen. Publieke cijfers zullen daarom vaker ingekeken worden alvorens met een nieuw bedrijf in zee gegaan wordt om problemen te vermijden. Dit praktisch seminarie geeft u inzicht in de belangrijkste cijfers en ratio's uit de jaarrekening.

futuHr Tech Day
Opleiding

Seminarie: FutuHr Tech Day

Bent u gepassioneerd door hr en geïnteresseerd in de nieuwste technologieën ? Bent u nieuwsgierig naar toepassingen die uw intern en extern hr-beleid eenvoudiger of performanter maken? Wilt u op de hoogte zijn van de laatste hr Tech oplossingen? Dan moet u deze hr Tech Day met stip in uw agenda zetten! 

Online - social media
  • Online
Opleiding

Sales via LinkedIn

Maak van LinkedIn je bondgenoot! Ontdek tijdens de onlineworkshop op 22 september 2020 hoe je je sales boost via dit platform.

Real Leaders
Opleiding

Real Leaders 2020

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS 2020 - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authentieke en

sales
Opleiding

Lab: Sales voor de solo-ondernemer

Een doeltreffende salesaanpak en overtuigende face-to-face verkoopgesprekken zijn een onmisbare factor in een commerciële strategie. Zelfs in tijden van digitale marketing.

ING
SD  Worx