Skip to main content

Activiteiten

strategic sales
Opleiding

Lab Strategic Sales

Heeft u ook gemerkt dat de marktomstandigheden sterk veranderd zijn? Een trend die zich verderzet.

Lab: Groeien door overnames
Opleiding

Lab: Groeien door overnames

We maken u tijdens dit lab wegwijs in de wereld van mergers and acquisitions (M&A). Wat zijn de do’s en de don’ts? Verder verdiepen we ons in de bouwstenen en valkuilen van een waarderingsproces.

Opleiding

Klantgericht en efficiënt handelen vanuit de commerciële binnendienst

Hoe uw commerciële medewerkers het grote verschil maakt in 3 stappen De trouw van een klant aan een onderneming wordt voor meer dan 50% bepaald door het gedrag van de medewerkers:  voelt de klant zich begrepen? heeft hij een goed en professioneel contact ? wordt hij goed opgevolgd en geholpen? is het contact vlot en aangenaam?

Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider
Opleiding

Lerend netwerk - Van teamlid naar teamleider

(Startende) Leidinggevenden vinden in hun rol als coach een fikse uitdaging. Dit lerend netwerk is de ideale training om de nodige vaardigheden aan te leren of verder te ontwikkelen.

Finance
Opleiding

Omgaan met klanten in nood

Leer hoe je kan vermijden dat de problemen van je klanten jouw problemen worden. Kom tijdens deze workshop op 3 maart 2020 te weten hoe je kwaliteit duurzaam kan implementeren in jouw onderneming.

BTW classes
Opleiding

BTW Classes: Btw-technisch correct verwerken van doorfacturaties

Bij de doorfacturatie van kosten wordt u vaak geconfronteerd met ingewikkelde btw-materie. Welke regels van toepassing zijn hangt immers af van verschillende zaken. Kadert de doorrekening in een groter geheel? Wat wordt precies doorgerekend? Gaat het om werken in onroerende staat? Aan de hand van een praktisch overzicht geven we aan hoe kosten kunnen doorgerekend worden.

kpi's voor een strategisch hr-beleid
  • Volzet
Opleiding

Seminarie: KPI's voor een strategisch hr-beleid

In dit praktijkgericht seminarie leert u wat KPI’s zijn, hoe ze zijn afgeleid van de langetermijnstrategie van de organisatie, en hoe hr-KPI’s een specifieke bijdrage kunnen leveren voor het personeelsbeleid maar zeker ook voor de prestaties van de organisatie.

computeropleidingen
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

Expert Class - Sales Management
Opleiding

Expert Class - Sales Management

Het salesteam is één van de belangrijkste van elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes.

Finance
  • Volzet
Opleiding

Balanslezen voor niet-ingewijden

Leer snel de belangrijkste zaken uit een balans te lezen om zo betere managementbeslissingen te nemen. Ontdek het allemaal tijdens deze workshop op 5 maart 2020!

ING
SD  Worx