Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

Marketing en sales ZA
Opleiding

Video's maken met je smartphone

Wist je al dat er een hele filmcrew in je achterzak steekt? Leer zelf professionele video's maken met je smartphone tijdens onze workshop op 2 juni 2020!

SEA Advanced
Opleiding

SEA Advanced

Verhoog het rendement van uw Google Ads campagne tijdens deze digitale opleiding via Zoom.

Trainersdag 2020
Opleiding

Trainersdag 2020

Interesse om een opleiding te geven binnen het netwerk van Voka Oost-Vlaanderen? Neem dan deel aan de online trainersdag op 2 juni.

za in
Opleiding

Customer journey mapping

Zet jouw klanten centraal en creëer een betere customer experience met behulp van customer journey mapping. Tijdens deze workshop leer je hoe je elke klantinteractie persoonlijk en relevant maakt.

mastermind
Opleiding

Mastermind

Beste Ondernemer. De wereldwijde pandemie heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat we elkaar nodig hebben. Dat we samen grootse drempels kunnen overwinnen en meer vooruitgang kunnen boeken dan we ooit alleen kunnen realiseren. Je ziet in deze economisch bijzonder zware tijden een golf van hoop en solidariteit; van ongekende daadkracht en vernieuwing.  Om die stuwende kracht van ondernemers een extra duwtje in de rug te geven, start Voka – KvK Mechelen Kempen Mastermind groepen op. Een nudge, die prikkel, dat frisse inzicht wat je nodig hebt om er weer met volle moed tegenaan te gaan. 

software robots
  • Volzet
Opleiding

Lab: Software robots in de praktijk - voor finance

Zelf digitale werknemers of software robots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

za in
Opleiding

Mijn Data Analytics Roadmap

Data is het nieuwe goud van je organisatie. Het ligt aan de basis van belangrijke inzichten en helpt je met het ontdekken van nieuwe opportuniteiten in de markt.

Expert Class Marketing Managers
Opleiding

Expert Class Marketing Managers

Bent u als marketing manager op zoek naar een klankbord om ervaringen en uitdagingen uit te wisselen? Benieuwd hoe andere marketing managers omgaan met de laatste digital trends?

ING
SD  Worx