Skip to main content

Zetelen in een Raad van Bestuur doen anderen zo - VOLZET

Deze opleiding is volzet. Interesse in een volgende editie? Check deze pagina!

 

Theorie en praktijk durven wel eens ver uit elkaar te liggen en dat is in een Raad van Bestuur niet anders. Wil jij je behoeden voor de valkuilen als bestuurslid en leren wat écht werkt in Raden van Bestuur? Ga dan in gesprek met ervaren bestuurders uit onze regio. Zij vertellen je vanuit hun persoonlijke ervaring en met praktijkcases waar je als bestuurder alert voor moet zijn en hoe zo'n mandaat er in werkelijkheid aan toe gaat. Je hoort hoe zij hun rol aangepakt hebben en wat zij achteraf anders gedaan zouden hebben.
    
Doelgroep

Bestuursleden die hun kennis willen bijschaven of ondernemers en C-level functies die bestuursmandaten ambiëren

Interesse in de andere sessies van dit traject? Schrijf je dan in voor één van de andere sessies:  

Jouw experten
Inge De Roovere is een no-nonsense onderneemster wiens wortels liggen bij een industriële familiale bedrijvengroep, waar ze al meer dan 30 jaar het reilen en zeilen mee draagt en stuurt. Zo bezit ze een ruime bagage wat betreft de belangrijke aandachtspunten in familiebedrijven en kmo’s. Haar expertise situeert zich vooral op het vlak van structurele, strategische en HR thema’s. Haar open blik, gecombineerd met een creatieve en nieuwsgierige geest, menselijke gerichtheid, pragmatische en resultaatgerichte aanpak zorgen voor daadkracht en vertrouwen. Ze heeft ook diverse certificaten op zak (bemiddelaar, adviseur familiebedrijven en bestuurder) die haar mee ondersteunen in het faciliteren van mensen en organisaties in hun zoektocht naar positievere resultaten, efficiëntere besluitvorming en de totstandkoming van een duidelijke visie die zuurstof en motivatie geeft.

Tom Aelbrecht heeft er al een hele carrière bij Janssen Pharmaceutica opzitten. Hij is Senior Director, Operations, Johnson & Johnson Innovation en is daarnaast ook lid van de Raad van Bestuur van Janssen Pharmaceutica België en voorzitter van de Ondernemingsraad. Daarnaast was hij bestuurslid bij Innotek en is dat nog steeds bij Flanders.bio. Met zijn ruime ervaring als bestuurslid kan hij zijn verhalen delen zowel in de context van een multinational als in iets kleinere bedrijven. 

Mike Celis is de voorzitter van de Raad van Bestuur van CT Paramedics, een dynamisch KMO-bedrijf dat zelfstandige thuisverpleegkundigen en hun organisaties ondersteunt en begeleidt met correcte informatie en efficiënte oplossingen om vlot te kunnen voldoen aan alle administratieve verplichtingen. CT Paramedics startte recent een Raad van Bestuur op.  

inge
Inge De Roovere

 

tom
Tom Aelbrecht

 

mike
Mike Cellis

 

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka Kvk Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW
Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Meer info?

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx