Skip to main content
Zakelijke netwerkmissie Stuttgart

Zakelijke netwerkmissie naar Stuttgart

Reis als bedrijfsleider mee met drie Leuvense toporganisaties! 

VOKA Vlaams-Brabant, Leuven MindGate en KU Leuven R&D organiseren een zakelijke netwerkmissie naar Stuttgart, gesteund door de stad Leuven en de provincie Vlaams-Brabant. Zoals voorgaande jaren (naar Boston/New York in 2017 en Cambridge/Oxford/Londen in 2018) zet Mohamed Ridouani, burgemeester van Leuven, samen met enkele ‘Captains of Industry’ zijn schouders onder dit initiatief. 


Van zondag 17 tot woensdag 20 november 2019 bezoeken we Stuttgart, de hoofdstad van Baden-Württemberg en de thuisbasis van grote elektro(nica)concerns zoals Bosch, Bauknecht, Kärcher en Stihl, evenals de autogiganten Daimler en Porsche. Wat het programma betreft, ligt de nadruk op het leggen van nieuwe contacten die de groei van deelnemende bedrijven effectief kunnen bevorderen. We ontmoeten ondernemers vanuit lokale netwerkorganisaties en bezoeken bedrijven en incubatoren in en rond Stuttgart. Het is bovendien een kans voor deelnemers om zich extern te presenteren en lokaal bekend te maken.

Vanuit onze regio willen we onze eigen kennis en kunde op vlak van automotive, ICT/software voor de autosector (e-Mobility en alternatieve brandstoffen), industrie 4.0 etc tonen aan bedrijven en potentiële Duitse partners. Naast een bezoek aan Bosch én Daimler staan daarom ontmoetingen met lokale clusters in deze sectoren op het programma. 

Rik Tyrions, voormalige Duitsland specialist bij de VRT zal ons alvast vergezellen en zijn inzichten over het Duitse succesverhaal met ons delen. Ben je nieuwsgierig naar zijn visie over Stuttgart, lees dan alvast het interview 'Stuttgart is de kampioen van de kmo's.

Voor verdere toelichting over programma en voorwaarden, en om jouw deelname te bevestigen, kan je contact opnemen met Erik Schroeven, erik.schroeven@voka.be.

Partners:

stuttgart logo's
 

Wanneer

Prijs

Leden van Voka en Leuven MindGate: € 2.250
Niet-leden: € 2.950
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad