Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Wil je toetreden tot de raad van advies van Jong Voka Oost-Vlaanderen?

Wil je toetreden tot de raad van advies van Jong Voka Oost-Vlaanderen?

Jong Voka verenigt, versterkt én verdedigt founders van start- en scale-ups en ook freelancers, familiale overnemers en intrapreneurs zijn meer dan welkom in ons netwerk.  We bouwen een sterke community en stimuleren zo professionele, economische en persoonlijke groei. We organiseren maandelijkse netwerkevents, korte en langlopende opleidingen, inspiratietrips naar het buitenland, investor pitchings, gesprekken met de politiek en nog zo veel meer. 

Om onze werking optimaal af te stemmen op de noden van onze doelgroep, werken we al jarenlang met een raad van advies, die we in 2024 graag verder vernieuwen/uitbreiden. Interesse om toe te treden? Laat het ons dan weten voor 23 februari 2024 per mail.

In welke raad van advies kom je terecht?

Deze enthousiaste ondernemers maken deel uit van onze raad van advies:

Benieuwd naar hoe zij hun rol in de adviesraad ervaren? Ontdek het hieronder

Sophia De Bruyne, manager team Start- en scale-ups bij Voka Oost-Vlaanderen

Alexander Synhaeve, founder Tomorrow

Angélique Dupré, founder Little Black Bike en freelance project manager

Arne Bassez, CEO en founder Skedify, now Pexip Engage

Thomas Joos, founder Thomas Joos Agency Coach

Om onze werking optimaal af te stemmen op de noden van onze doelgroep, we al jarenlang met een raad van advies, die we in 2024 graag verder vernieuwen/uitbreiden. Interesse om toe te treden? Laat het ons dan weten voor 23 februari 2024 per mail Elise Van de Velde, medewerker team Start- en scale-ups bij Voka Oost-Vlaanderen.

Contactpersoon

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.