Skip to main content
Sales, marketing & communicatie

WhatsApp voor zakelijk gebruik

Hoe professioneel en bewust communiceren met WhatsApp?

De berichtenapp WhatsApp? Het is de meeste gebruikte app op de smartphone voor bijna haast iedereen. Vele mensen gebruiken de app elke dag om privé te communiceren met vrienden en familie. Snel een berichtje sturen, snel een foto doorsturen, we moeten een cadeau kopen, dus gaan we snel een groep aanmaken. You know the drill. Maar je kan zoveel meer met deze app als je deze app bewuster gaat hanteren. Met 'WhatsApp business' is er zelfs nog veel meer mogelijk. 

WhatsApp Business is een gratis te downloaden app, ontwikkeld voor bedrijven. Met deze app kunnen bedrijven makkelijk contact houden met klanten en efficiënt en gestructureerd communiceren. 

Er zijn ook mogelijkheden om WhatsApp met andere woorden efficiënt en doelgericht in te zetten in je professionele leven. Dit zowel voor intern- als extern gebruik.

  • Inleiding & Facts
  • Wat is WhatsApp en WhatsApp Business?
  • Waarom is WhatsApp belangrijk?
  • Whats in it for me?
  • Hoe kan je WhatsApp professioneel inzetten?
  • WhatsApp binnen jouw organisatie: intern en extern
  • WhatsApp & GDPR
  • Whats(n)App?

Deze opleiding is voor iedereen die WhatsApp een handige tool vindt en die ook graag de mogelijkheden wil verkennen om WhatsApp niet enkel privé, maar ook professioneel efficiënt te gebruiken. De opleiding is voor iedereen: publieke sector, non profit, social-profit. Er is geen voorkennis vereist.

Eline Laffut, Zaakvoerder Hyggle
Master politiek , Master Beleidseconomie en Postgraduaat Bedrijfscommunicatie
Van persattaché in Brussel, tt zaakvoerder van het bedrijf Hyggle, een social media agency en zusterbedrijf van communicatiebureau Hands Mediarouting in Hasselt. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Projectmedewerker Kameracademie

Adres

Corda Campus
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 100,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 130,00 excl. BTW 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo