Skip to main content
Map

What's Hot in Xperience: Historium - Brugge

In deze What's Hot zoomen we in op de nieuwste evoluties in belevingstechnologieën: VR, AR, MR, Metaverse,... Wat kunnen deze voor jouw bedrijf en vooral voor jouw klanten betekenen? Op welke partners kan je beroep doen om deze technologieën uit te rollen? Kom inspiratie opdoen of geven, en vooral je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What's Hot in Xperience bij gastbedrijf Historium Brugge.
 

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot. 

In de reeks What’s Hot krijg je als Voka-lid de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen. 

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Xperience? 

Een unieke beleving creëren voor onze (potentiële) klanten: willen we dat niet allemaal? Beleving wordt meer en meer een hybride verhaal waarin het fysieke en digitale door elkaar lopen, of ook wel XR genoemd. XR of eXtended Reality omvat technologieën als Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), Mixed Reality (MR) en de Metaverse. Maar wat kunnen ze voor jouw bedrijf betekenen? 

Gastbedrijf Historium is alvast een topvoorbeeld van hoe je bezoekers kan onderdompelen in een andere wereld. De Historium Virtual Reality Experience is een van hun populairste onderdelen en werd recent helemaal geüpdatet. Zodra bezoekers de VR-bril opzetten, worden ze ondergedompeld in het Brugge van 1435. General Manager Stijn Boone laat zien hoe ze deze technologie hebben geïntegreerd. 

Jelle Demanet van Human Interface Technology Lab van Howest duikt dan weer in de allernieuwste belevingstechnologieën en laat zien hoe je mens en technologie kan laten interageren.

Programma

8.00 uur: ontvangst met ontbijt
8.30 uur: het verhaal van Historium en inzichten in de nieuwste belevingstechnologieën
9.15 uur: verkennen van mogelijke partnerschappen tijdens gerichte netwerking

Doelgroep

What's Hot is exclusief voor Voka-leden en is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo's en solo-ondernemers. Deze What's Hot in Xperience richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: bedrijfsleiders in retail, gastronomie, leisure en horeca
  • Aanbodzijde: aanbieders van VR, Metaverse,...

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Historium Brugge
Markt 1
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag