Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • What's hot in Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow

What's hot in Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow

Deze What’s Hot draait helemaal rond de uitdagingen die warehousing met zich meebrengt. Meer weten over hoe je het aantal vierkante meters in je magazijn zo optimaal mogelijk gebruikt? Of ben je zelf thuis in het toepassen van warehousing systemen en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Warehousing & ruimteschaarste bij gastbedrijf Traconord in Steenvoorde.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot.

In de reeks What’s Hot krijg je als Voka-lid de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen.

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Warehousing en Ruimteschaarste?

Het zal je niet verwonderen dat onze ondernemende regio uitdagingen heeft op vlak van warehousing. Het aantal vierkante meters die ter beschikking zijn, zijn en blijven beperkt. Hoe kan een goed warehousing systeem nu het verschil maken?

Gastbedrijf Traconord neemt je mee in hun verhaal en laat zien wat warehousing en ruimteschaarste voor hun bedrijf betekenen. Logflow, een referentie op vlak van logistieke consulting, gaat dieper in op hoe je die beperkt aantal vierkante meters optimaler kan gebruiken. Ze geven een uiteenzetting over ruimteschaarste en warehousing: het evenwicht vinden tussen economie en ecologie, en delen info over autonome magazijnen, efficiëntietips en praktijkcases.

Programma

  • 8.00 uur: ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: voorstelling Traconord door Olivia Vander Stichele en Evy Symoen
  • 8.45 uur: inzichten in warehousing & ruimteschaarste: voorstelling Logflow door Sylvie Sepot
  • 9.15 uur: verkennen van mogelijke partnerschappen tijdens gerichte netwerking

Adres

Traconord
1 Rue de la Belle Hélène
59114 Steenvoorde
Frankrijk

Doelgroep

What’s Hot is exclusief voor Voka-leden en is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in Warehousing & Ruimteschaarste richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: productiebedrijven, logistieke bedrijven, warehousing bedrijven, e-commerce bedrijven, grote retailers
  • Aanbodzijde: consulting logistiek, industriebouwers, inrichters magazijnen, boplan, A-safe

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag