Skip to main content
Map

What’s Hot in Unmanned: e-BO Enterprises

Deze What’s Hot zoomen we in op de trends en evoluties in 'unmanned', ofwel 'onbemand': autonoom rijden, autonoom varen, autonoom vliegen, ... Wil je ontdekken wat 'unmanned' toepassingen kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Of ben je er zelf thuis in, en wil je je kennis delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Unmanned bij gastbedrijf e-BO Enterprises in Oostende.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot. 

In de reeks What’s Hot krijg je de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen. 

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Unmanned?

Unmanned: de naam onthult alles. Onbemand. Of 'niet van bemanning voorzien'. We zien het vooral terugkomen in mobiliteit en logistiek. Autonoom varen, autonoom vliegen, autonoom rijden,… Aanhoor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van 'Unmanned' tijdens onze Voka What’s Hot in de nieuwe gebouwen van e-BO Enterprises in Oostende.

Programma

  • 8.00 uur: ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: inzichten in de nieuwste trends, evoluties en ontwikkelingen op het vlak van Unmanned door Steven Vandenberghe en Merlijn Morisse (Vives)
  • 9.15 uur: verkennen van mogelijke partnerschappen tijdens gerichte netwerking

Doelgroep

Deze What's Hot is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo's en solo-ondernemers, en richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: Maakbedrijven, logistiek, industrie, zee, haven, …
  • Aanbodzijde: Machinebouwers, IT-bedrijven, dronebedrijven, automatiseringsbedrijven, luchtvaart, zeevaart, automobielindustrie

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

e-BO Enterprises
Wetenschapspark 2
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag