Skip to main content
Map

Welt-workshop Neurodiversiteit op de werkvloer

Diversiteit heeft heel wat vormen, en ook in het brein van je collega's kan er verschil zitten. Neuro-diversiteit dus, een thema dat meer en meer aandacht krijgt op de werkvloer.

Hoogsensitiviteit, ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie of -calculie ... Een paar soorten hersenkronkels die maken dat iemand anders denkt dan iemand met een brein dat aan 'de norm' voldoet.

Dat anders denken is een enorme troef voor een innovatieve werkvloer en inclusieve cultuur. Maar het brengt ook drempels met zich mee. Hoe ga je daar als organisatie, leidinggevende, en team mee om? Waar kan hr ondersteunen? Dat onderzoeken we in deze workshop met Emino. Elke Janssens is expert in neurodiversiteit. 

Huiswerk

Voor de start van de opleiding neem je een e-learning door over de bouwstenen van neurodiversiteit en de voor- en nadelen ervan. Die info heb je nodig om deze workshop te volgen. Na inschrijving ontvang je de nodige informatie.

Praktisch

  • Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen
  • 9 juni, 9u - 12u30
  • Gratis, voor Welt-deelnemers

 
Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak te mogelijkheden.

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Welt-deelnemers: gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan