Skip to main content
Voka Infosessie

Welke impact heeft de droogte op jouw bedrijf? (GRATIS)

Duurzaam Ondernemen
  • Online

Het voorjaar van 2022 zal opnieuw de geschiedenisboeken ingaan als een warm en droog seizoen. In deze infosessie leer je hoe je de impact van deze droogte op jouw bedrijf minimaliseert en hoe jij succesvol aan de slag kan gaan met waterbeheersing. 

Enkele onweersbuien ten spijt, zijn het vooral de zonnige dagen die de overhand namen. Ook de grondwaterstanden staan laag en code geel is in Vlaanderen overal van toepassing. Ook voor jouw bedrijf kan dit een impact hebben. In dit gratis webinar leer je meer over het Vlaamse beleid, de verschillende tools & steunmaatregelen en getuigt een bedrijf hoe zij hier succesvol mee aan de slag zijn gegaan. 

Katelijne HaspeslaghKatelijne Haspeslagh, adviseur milieu & klimaat bij Voka Vlaams netwerk van ondernemingen, geeft in dit webinar meer toelichting bij het Vlaamse droogtebeleid en de maatregelen die bedrijven kunnen nemen om de impact van droogte te beperken.

Zij zal het beleidskader toelichten, waarin dieper wordt ingegaan op het afwegingskader droogte, de Blue Deal en de rol van Vlaanderen Circulair, en de mogelijkheden rond de uitwisseling van bedrijfsafvalwater. Daarnaast staat ze ook stil bij enkele tools en subsidies ter ondersteuning van jouw waterprojecten

Brouwerij HuygheOok vertelt Filip Devolder van Brouwerij Huyghe over hun trekkersrol bij de Green Deal Brouwers en hoe zij verschillende waterprojecten succesvol hebben aangepakt. 

Praktisch

Deze infosessie vindt plaats in de vorm van een online webinar dat niet zal opgenomen worden. Na inschrijving ontvang je een link naar het platform waarop dit webinar doorgaat. 

Vragen kunnen op voorhand al bezorgd worden aan de sprekers of kunnen tijdens het webinar gesteld worden. 

Contactpersoon

Helen Jacobs

Projectmanager duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gent Jazz
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
IMU - vzw - De belegger