Skip to main content

Week van het Internationaal Ondernemen : Finland

Ben je benieuwd welke kansen er zijn voor jouw onderneming in Finland? Kom dan op maandag 22 november naar de Week van het Internationaal Ondernemen: Finland.

week internationaal ondernemen finland

Wist je dat de Finse economie samen met de andere Scandinavische landen één van de meest stabiele economieën van Europa is? Met bloeiende sectoren als onder andere de voeding, bouw, cleantech en medische sector is er zeer veel potentieel in dit innovatief en welvarend land, maar een grondige aanpak en voorbereiding is hierbij essentieel.

Krijg tijdens de week van het internationaal ondernemen interessante inzichten, tips en ervaring mee van deskundigen en ondernemers met lokale expertise. Leer van de valkuilen en succesverhalen van andere ondernemers en start goed voorbereid aan uw exportstrategie.

Programma

10u00 Ontvangst en registratie
10u10 Welkomstwoord door Cathérine Dreesen, Directeur internationalisatie & innovatie Voka - Kamer van Koophandel Limburg
10u15 Introductie tot Finland door Annika Åkerfelt, Vlaams Economisch Vertegenwoordiger voor Helsinki, Flanders Investment & Trade
10u35 Interessante sectoren en opportuniteiten in Finland door Annika Åkerfelt, Vlaams Economisch Vertegenwoordiger voor Helsinki, Flanders Investment & Trade
11u00 Praktijkgetuigenis: Hoe pakken wij het aan in Finland? (TBC)
11u20 

 

 

 

De Week van het Internationaal Ondernemen wordt op Vlaams niveau door alle Voka - Kamers van Koophandel georganiseerd in samenwerking met Flanders Investment & Trade. Elke provincie presenteert een land tijdens een andere dag tijdens deze week. Ontdek via de andere provincies de andere landen die in de kijker staan. 

FITliege

 

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo