Skip to main content
Zakendoen met Turkije

Week Internationaal Ondernemen: Zakendoen met Turkije

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen organiseert in het kader van de Week Internationaal Ondernemen samen met Flanders Investment and Trade een gratis infosessie rond zakendoen met Turkije. Bedoeling is om ondernemers met dergelijke ambitie zo goed mogelijk voor te bereiden. 

Als brug tussen Europa en Azië is en blijft Turkije een zeer aantrekkelijke exportbestemming voor (West-) Vlaamse bedrijven. Zo werd er in 2018 vanuit Vlaanderen voor meer dan 328 miljard euro aan goederen geëxporteerd naar Turkije. 

Vanwege geopolitieke spanningen en een sterke terugval van de Turkse lira sputtert de motor nu echter even. Net dat maakt het interessant om aan de hand van deze sessie te kijken hoe u het best kunt omgaan met de situatie en het enorme potentieel dat Turkije herbergt.

De indicatoren die aantonen dat Turkije er snel bovenop kan komen zijn namelijk legio: de middenklasse is sterker dan ooit en blijft aangroeien, de douane-unie met de EU zorgt voor minder administratieve beslommeringen en de binnenlandse markt is met meer dan tachtig miljoen inwoners gigantisch.

Kom op 29 november ontdekken welke kansen er voor uw onderneming liggen in Turkije.

Geïnteresseerd in deze infosessie? Schrijf u dan nu in via deze link. Meer informatie kunt u bekomen bij Tom Vermeersch.

Programma

 • 8.30 uur: Ontvangst met ontbijtbuffet
 • 9.00 uur: Start van de inhoudelijke sessie met intro van Voka
 • 9.15 uur: Voorstelling van Turkije (opportuniteiten, interessante regio’s, sectoren,…) - door Karine De Vleeschouwer (Area Manager Central & Southern Asia - FIT)
 • 10.00 uur: ‘Hoe omgaan met de instabiele situatie in Turkije? En hoe kan u zich indekken tegen dergelijke scenario’s?’ – door Wim Bosman (Business Development Specialist - Credendo)
 • 10.30 uur: Pauze
 • 10.45 uur: 'Zakendoen in Turkije: een bedrijfscase door Picanol' - door Kurt Lamkowski (Worldwide Sales Manager - Picanol)
 • 11.30 uur: Afsluitende netwerkreceptie 
   

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Member Services/Internationaal Ondernemen

Adres

Hostellerie Klokhof
Sint-Anna 2
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

 • Gratis inschrijving.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 24 uur vóór aanvang van het event door een mail te sturen naar tom.vermeersch@voka.be. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, kan u een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

In samenwerking met:

flanders investment & trade

 

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx