Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Webinar Meer groei en meer jobs voor jouw bedrijf met steunmaatregelen voor ontwrichte zones
KA
  • Online

Webinar Meer groei en meer jobs voor jouw bedrijf met steunmaatregelen voor ontwrichte zones

In vijf jaar tijd zijn er in en rond de regio Antwerpen, Kempen en Mechelen 2.594 jobs bijgekomen die volledig te danken zijn aan de steunmaatregelen voor kmo’s in ontwrichte zones.  

Een bedrijf dat een investering doet binnen een erkende ‘Ontwrichte zone’ – en hierdoor extra personeel kan aanwerven – moet twee jaar lang minder bedrijfsvoorheffing betalen.

ontwrichte zone

Op bovenstaand kaartje is het goed te zien: als een bedrijf in de steunzone Turnhout, Genk of Machelen ligt, komt het in aanmerking voor een financiële ondersteuning. Bedrijven moeten dan wel een zogenaamde on-balance investering doen: zowel materiële als immateriële vaste activa komen in aanmerking. De investering moet rechtstreeks leiden tot nieuwe arbeidsplaatsen. Als dat het geval is, kunnen ze een vrijstelling van 25 procent krijgen op de doorstorting van de bedrijfsvoorheffing en dat twee jaar lang.

De aanvraag is vrij eenvoudig. Voka heeft hiertoe heel wat expertise opgebouwd en begeleidt de bedrijven graag met hun aanvraag. 

Tijdens het webinar van 4 maart leggen we graag nog eens uit wat deze financiële ondersteuning net inhoudt, wat de voorwaarden zijn en hoe een aanvraag ingediend kan worden. Er is ruimte voor interactie en vragen.

Spreker

Katty Geeraerts – Ondernemingsrelaties Voka Mechelen-Kempen

aio

 

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven verplicht.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl