Skip to main content

Webinar: bedrijfsaanbod voor elektrisch deelfietssysteem

  • Online

Neem deel aan dit webinar en maak koppeling met subsidie Pendelfonds

Al geruime tijd is er sprake van de komst van een publiek elektrisch deelfietssysteem dat knooppunten van openbaar vervoer met o.a. economische aantrekkingspolen moet verbinden. DonkeyRepublicVoka Antwerpen-Waasland en Alfaport Voka pleiten al vier jaar voor een aanbod om de bedrijvenzones met elektrische deelfietsen te ontsluiten. Goed nieuws: er is een specifiek aanbod voor woon-werkverkeer op komst waar ondernemingen op kunnen intekenen. In de Vervoerregio's Antwerpen en Waasland wordt het systeem dit jaar stelselmatig uitgebouwd. Dit kan ook jouw onderneming of bedrijvenzone beter bereikbaar maken voor werknemers.

Vraag tijdig subsidie aan

Een extra opportuniteit biedt zich nu aan: het Pendelfonds voor ondernemingen. Dit Vlaams subsidiefonds voor werkgevers ondersteunt projecten van ondernemingen die het aantal autoverplaatsingen op vlak van woon-werkverkeer duurzaam verminderen. De subsidie-oproep is specifiek gericht op projecten die de verbinding tussen het openbaar vervoer en de werkplek verbeteren. Individuele ondernemingen kunnen tot 200.000 € tussenkomst bekomen. Alleen dringt de tijd! Heb jij de intentie, dan moet je alvast tegen 1 juni een dossiernummer aanvragen. Om het dossier inhoudelijk en financieel voor te bereiden, heb je nog tijd tot 1 september.

Neem deel aan het digitaal infomoment

Om je uit te leggen hoe het elektrisch deelfietssysteem werkt en wat de kostprijs is van het zakelijk aanbod, maar ook hoe je dit kan inkantelen in een Pendelfondsdossier, organiseert Voka Antwerpen-Waasland i.s.m. Lantis, Vervoerregio Antwerpen en Provinciaal Mobiliteitspunt Antwerpen op 19 mei om 11.00 uur een digitaal infomoment.

 

Programma

  • Introductie (Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland)
  • Elektrisch deelfietssysteem: werking en aanbod voor bedrijven (Lantis en Vervoerregio Antwerpen)
  • Pendelfonds: subsidieprincipe en link met deelfietssysteem (PMP Antwerpen)
  • Mogelijkheid voor het stellen van vragen

 

Schrijf je nu gratis in en hou je kansen open op subsidie.

 

 

In samenwerking met

Logo Lantis         Provincie Antwerpen

Contactpersonen

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Wanneer

Prijs

Gratis maar inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor het webinar op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper