Skip to main content

Warehouse Scouting 2021

Tijdens deze Warehouse scouting leren we bij van vier bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van warehousing, de interne logistiek van een bedrijf. Naast een technische uiteenzetting, krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding in deze ondernemingen.

Hun sectoren verschillen dan misschien wel onderling, toch hebben ze één ding gemeen: elk van deze bedrijven heeft innovatieve en efficiënte stappen gezet op vlak van warehousing: de interne logistiek van een bedrijf. Hieronder valt bijvoorbeeld voorraadbeheer, distributie, stockbeheer, ... Hun slagvaardigheid vertoont zich in een verbeterde flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid of optimalisatie van hun interne logistieke flow.

Deelname omvat vier bezoeken van telkens drie uur en wordt afgerond met een smakelijke lunch. De deelnemers ontvangen vooraf steeds een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek. Vervoer is zelf te voorzien.

8/10/2021 Van de Velde
10/12/2021 Mulder Natural Foods
14/01/2022 Barco
Februari 2022: Dana

bedrijven

Doelgroep

Deelname is voorbehouden voor verantwoordelijken interne logistiek en warehousing of supply chain managers. Voor wie verzadigd is van 'theoretische opleidingen' en wil bijleren van de praktijk. Omwille van het interactieve karakter wordt het aantal deelnemers beperkt tot 25 met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.

Deze Warehouse Scouting is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Anouk Andries

In samenwerking met Logflow.

logflow

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 740 euro
Niet-leden: 1110 euro

kmo

Voor dit traject kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie van de workshopreeks. Registratienummer: DV.O104126. 
Aantal opleidingsuren: 12

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group