Skip to main content
warehouse scouting

Warehouse Scouting 2019

Scouten, of vrij vertaald 'speuren naar talent'. Wilt u bijleren van vier bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van warehousing, de interne logistiek van uw bedrijf? Vier slimme bedrijven openen hun deuren voor ons. Naast een technische uiteenzetting, krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding in deze ondernemingen.

Hun sectoren verschillen onderling, maar ze hebben wel één ding gemeen: elk van deze bedrijven heeft namelijk innovatieve en efficiënte stappen gezet op vlak van warehousing: de interne logistiek van het bedrijf. Hieronder valt bijvoorbeeld voorraadbeheer, distributie, stockbeheer, ... Hun slagvaardigheid uit zich in een verbeterde flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid of optimalisatie van hun interne logistieke flow.

Deelname omvat vier bezoeken van telkens drie uur en wordt afgerond met een lunch die u wordt aangeboden door Voka. De deelnemers ontvangen vooraf steeds een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek. Vervoer is zelf te regelen.

Gastbedrijven

  • DHL
  • Reo Veiling
  • Mydibel
  • Van Marcke

Doelgroep

Deelname is voorbehouden voor verantwoordelijken interne logistiek en warehousing of supply chain managers. Voor wie verzadigd is van 'theoretische opleidingen' en wil bijleren van de praktijk. Omwille van het interactieve karakter wordt het aantal deelnemers beperkt tot 25 met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.

Deze Warehouse Scouting is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Anouk Andries.

In the pipeline

scOUT!ng+ Industrie 4.0: start 11 september - link
Industrial scOUT!ng: start 11 oktober- link

dhl     Reo Veiling     Mydibel     Van Marcke

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 690 euro
  • Niet-leden: 1035 euro

Maak gebruik van de kmo-portefeuille!

kmo-portefeuille

Erkenningsnummer Voka voor opleidingen:  DV.O104126

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx