Skip to main content

Wakker Waasland gaat digitaal

  • Online

De morgenstond heeft goud in de mond

Dat het Waasland een sterke economische regio is, heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Tijdens ‘Wakker Waasland’ brengen we jou en andere Wase ondernemers samen.

Normaal gezien treffen we elkaar op een fysieke locatie, maar in de huidige omstandigheden gooien we het over de digitale boeg. Want ook online netwerken werkt!Foto Virtuele vrijdag

Op 25 januari verwelkomen we je graag op de digitale netwerkvloer van onze Kamer voor een kort en krachtig netwerkmoment.

Hoe gaan we te werk?  Op 50 minuten leer je in twee netwerkrondes tien collega-ondernemers beter kennen. Wie je ontmoet? Daar beslist het lot over, net zoals bij netwerken in levenden lijve. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Max. 1 persoon per bedrijf.

 

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tot snel op onze digitale netwerkvloer!

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Wanneer

Prijs

Gratis

Max. 1 persoon per bedrijf.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen vragen wij om ons hiervan ten laatste de dag voor deze activiteit op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans