Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Vooruitblik 2024

Tussen toptechnologie en wereldpolitiek

Wereldwijd marktleider met klanten als Samsung, TSMC en Intel. En al jaren in het middelpunt van een geopolitieke krachtmeting tussen Washington, Peking en Taiwan; chipmachinebouwer ASML is het allemaal. 

CEO Peter Wennink vertelt op Vooruitblik hoe het Nederlandse bedrijf dankzij wereldwijde samenwerking uitgroeide van onbekende spin-off tot Europa’s belangrijkste tech-speler. Hoe ASML navigeert tussen exportembargo’s en de verwachte sterke groei van de chipindustrie. En waarom de toekomst van AI in belangrijke mate valt of staat met de cutting-edge technologie uit Veldhoven. 

Peter Wennink werd recent gekozen tot ‘Nederlander van het jaar’. Exact één maand voor zijn afscheid, spreekt deze top-CEO vrijuit over innovatie, economie en diplomatie.

Jij kan niet ontbreken op deze waanzinnig interessante avond. Voor deze editie keren we ook terug naar de bakermat van onze Antwerpse Kamer van Koophandel: de Handelsbeurs. Schrijf nu in voor Vooruitblik 2024.

Programma

18.00 uur
Ontvangstreceptie

19.00 uur
Dubbelinterview met Andreas Pfeffer, voorzitter en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

19.15 uur 
Introductie door Bart De Wever, burgemeester stad Antwerpen

19.30 uur
Keynote door Peter Wennink, CEO ASML

20.00 uur
Netwerkreceptie & walkingdinner
 

Voorziene einde om 22.00 uur

Waarom jij niet mag ontbreken op Vooruitblik

Met een verrassende en vaak brandend actuele keynote en ijzersterke netwerking is Vooruitblik sinds 2014 het event bij uitstek voor  ondernemend Antwerpen-Waasland.  

Met INEOS-oprichter Sir Jim Ratcliffe, Frans president Nicolas Sarkozy, OESO-topman Mathias Cormann,... schittert jaar na jaar een politiek of economisch zwaargewicht op ons podium. Met  bijna 1000 aanwezige ondernemers en prominenten is en blijft Vooruitblik de place-to-be om contacten te leggen en te netwerken.

Wij verwelkomen je graag!

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

Handelsbeurs Antwerpen
Borzestraat 31
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname kost 195 euro (excl. btw) per persoon.
Exclusief voor leden van onze Kamer.

Wij sturen je de toegangskaart(en) digitaal op.
Betalen kan pas nadat je je factuur hebt ontvangen.

Voorwaarden

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 20 maart via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons de naamwijziging doorgeeft.

Beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan