Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Vooruitblik 2023

Inschrijven via de website is niet meer mogelijk.

Heeft u vragen? Contacteer ons via 03 232 22 19.

Benieuwd naar de man achter Project One? Ontdek er alles over tijdens Vooruitblik.

Vooruitblik 2023

 

‘Een zakelijk genie’, ‘Bigger than life!’, en dit jaar de headliner van Vooruitblik: INEOS-founder sir Jim Ratcliffe.

De Britse miljardair laat zich zelden tot publieke optredens verleiden, maar op 27 februari verwelkomen wij hem op de bühne voor een unieke kennismaking.

Zijn ambitie: het onmogelijke waarmaken, zowel in zaken als in sport. Sir Jim Ratcliffe zal het uitgebreid hebben over zijn Project One: de grootste investering in de Antwerpse chemie van de laatste decennia. De meest duurzame ethaankraker van Europa bouwen; een controversieel maar ambitieus doel.

Ook zijn passie voor topsport blijft niet onopgemerkt. Jim Ratcliffe sponsorde in 2019 de Keniaanse atleet Eliud Kipchoge bij zijn succesvolle poging om als eerste mens ooit onder de magische grens van twee uur te duiken op de marathon. In datzelfde jaar won zijn wielerploeg INEOS Grenadiers de Ronde van Frankrijk. En met de recente lancering van de terreinwagen INEOS Grenadier zette hij zichzelf ook op de kaart als autoconstructeur.

Een ondernemer pur sang met een uitgesproken mening over topsport, economie en de basisindustrie in Europa. Op 27 februari kan je hem live meemaken in de Antwerpse Stadsschouwburg. Mis deze afspraak niet.

Waarom jij niet mag ontbreken op Vooruitblik

Met een verrassende en vaak brandend actuele keynote en ijzersterke netwerking is Vooruitblik sinds 2014 het event bij uitstek voor  ondernemend Antwerpen-Waasland. 

Met Charles Michel, Frans president Nicolas Sarkozy, Zweeds premier Carl Bildt, OESO-topman Mathias Cormann ... schitterden al enkele politieke zwaargewichten op ons podium. Met  bijna 1000 aanwezige ondernemers en prominenten is en blijft Vooruitblik de place-to-be om contacten te leggen en te netwerken.

Wij verwelkomen je graag!

 

Programma

17.45 uur
Onthaal met drankje

18.30 uur
Dubbelinterview ‘Uitdagingen voor de regio’
met Jo De Backer, voorzitter en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder

18.45 uur
Vooruitblik
Inleiding door Bart De Wever, burgemeester stad Antwerpen

19.00 uur
Headliner
Sir Jim Ratcliffe, founder INEOS

Aansluitend tot 22.00 uur Netwerkreceptie & walkingdinner.

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname kost 195 euro (excl. btw) per persoon.
Exclusief voor leden van onze Kamer.

Wij sturen je de toegangskaart(en) digitaal op.
Betaling kan enkel na ontvangst van de factuur.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 20 februari via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons de naamwijziging doorgeeft.

Beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan