Skip to main content
Trainersdag
  • Online

Volzet Trainersdag Voka West-Vlaanderen I Online

Op dinsdag 23 maart organiseren we onze halfjaarlijkse Trainersdag opnieuw online. Met dit initiatief nodigen we trainers en experten uit om hun expertise voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een elevator pitch.

Waarom?

Als werkgeversorganisatie wil Voka de belangen verdedigen van haar 3200 leden en willen we ondernemers en professionals informeren, adviseren en kennis aanreiken aan de hand van infosessies, seminaries en netwerksessies die inspelen op trends, de actualiteit en de continue noden van onze ondernemingen. Hiervoor doen we beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie.

Tijdens onze halfjaarlijkse trainersdag krijgt u een basis opleiding over de elevator pitch, waarna u de kans krijgt om uw expertisedomein voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een elevator pitch die u zelf maakt. 

Programma

  • 9:00 uur: Inleiding door een Voka projectverantwoordelijke 
  • 9:10 uur: Opleiding elevator pitch
  • 9:30 uur: Voorbereidingstijd
  • 9:45 uur: Individuele pitching door de aanwezigen (zonder ppt)
  • 10:45 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke

Doelgroep

Iedere trainer, expert, spreker, … die hun expertise aan het projectteam van Voka West-Vlaanderen wil voorstellen om te kijken waar mogelijks kan samengewerkt worden in de toekomst.

First come, first served. Omwille van het interactieve karakter van deze trainersdag, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 12. 

Kan u niet meer inschrijven? Geef uw interesse voor de volgende trainersdag door aan Britte Ødegård
 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group