Skip to main content
Map

Voka|VeGHO Portlunch met Grégoire Dallemagne - ceo Luminus

Op vrijdag 22 september 2023 nodigen we de ceo van Luminus, dhr. Grégoire Dallemagne uit op onze Voka VeGHO portlunch. 

Grégoire Dallemagne, geboren op 19 december 1972, getrouwd en vader van 4 kinderen, behaalde zijn diploma Handelsingenieur aan de "Université Catholique de Louvain" (UCL), en vulde dit aan met een MBA aan de “University of Chicago”. Hij startte zijn carrière bij Arthur Andersen als auditor. Vanaf 2000 speelde zijn professionele loopbaan zich grotendeels af in de telecomsector. Hij trad onder andere toe tot de internationale groep Tele2, waar hij in Zweden en Luxemburg verscheidene directiefuncties uitoefende. Van 2003 tot 2007 nam hij vervolgens de taak van gedelegeerd bestuurder van Tele2 - Versatel België op zich. Na de overname van het bedrijf door KPN werd hij gedelegeerd bestuurder van KPN België en lid van het directiecomité van KPN International. Van 2008 tot 2011 was Grégoire Dallemagne Executive Vice president Strategy en lid van de directiecommissie van Belgacom.

Sinds september 2011 staat hij als CEO aan het hoofd van Luminus, waar hij een strategische transformatie in gang zette om het bedrijf aan te passen aan de uitdagingen van de energietransitie. Sindsdien is Luminus uitgegroeid tot leider op vlak van hernieuwbare energie en aanbieder van energie-efficiënte oplossingen. Vandaag bestaat Luminus uit een team van meer dan 2000 collega’s die zich elke dag inzetten ten dienste van de energietransitie om te bouwen aan een CO2-neutrale energietoekomst, waar bescherming van de planeet, welzijn en economische groei met elkaar verzoend worden dankzij elektriciteit en innovatieve oplossingen en diensten.

Grégoire Dallemagne

Contactpersonen

Rinata Sizova

Ledenrelaties - Internationaal Ondernemen - Haven

Simon Lefèvre

Belangenbehartiging - Haven

Adres

Vincent's kitchen
Walgracht 1
9940 Evergem

Wanneer

Prijs

€75 pp, excl. BTW voor VeGHO leden

€90 pp, excl. BTW voor Voka leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.