Skip to main content

Voka|VeGHO Portlunch met Gert Bervoets - CEO H. Essers

We zijn bijzonder trots te mogen aankondigen dat Dhr Gert Bervoets, CEO van H. Essers onze gastspreker is op de volgende portlunch. Dit gaat door op woensdag 24 november op een nieuwe locatie, een gezellige private dining room te Doornzele.
 

Gert Bervoets is sinds 2013 Chief Executive Officer van H.Essers, het bedrijf waar hij voorheen gedurende 11 jaar aan de slag was als General Manager Warehousing.
H.Essers is een begrip binnen de logistieke sector en zet volop in op een verdere groei in nieuwe markten. De voormalige ‘Onderneming van het Jaar’ en winnaar van de ‘Leeuw van de Export’ telt 6.560 medewerkers, verdeeld over 77 vestigingen in 19 landen in West- en Oost-Europa en in Zuid-Amerika.


Dhr Bervoets zal ons een toelichting geven over hun ambitieuze internationale strategie, duurzaam ondernemen, mobiliteit en andere uitdagingen van H. Essers.
Je kan alvast nu inschrijven voor deze ongetwijfeld boeiende portlunch. De plaatsen zijn beperkt.
 

Voka vegho banner

Contactpersoon

Mieke De Vlieger

Ledenrelaties - Haven

Adres

Walgracht 1
9940 Evergem

Wanneer

Prijs

Leden: €70.00
Niet-leden: €95.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat