Skip to main content
Map

Voka Visit bij Marie Méro

Op 26 oktober gaan we langs bij Marie Méro in Aalter en duiken we in de wondere wereld van mode. Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48. 

Tijdens het bezoek vertellen de zaakvoerders Ruben en Steven het verhaal van hoe het allemaal begon, hoe de groei verlopen is, en de belangrijkste mijlpalen/beslissingen die Marie Méro bracht tot waar zij vandaag staan. We vertellen je ook hoe een collectie tot stand komt en hoe dit allemaal logistiek vanuit Aalter georganiseerd wordt. 

Broers Van der Elst_Marie Méro

Programma

  • 18.00 - 18.15u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20u. Verwelkoming door Christel Geltmeyer, regiodirecteur Meetjesland bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 18.50 u. Bedrijfsvoorstelling door Ruben Van der Elst
  • 18.50 - 19.50 u. Rondleiding door de ateliers door Ruben en Steven Van der Elst
  • 20.00 - 21.00 u. Netwerken met een hapje en een drankje

Meer over gastbedrijf Marie Méro

Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren elkaar iedere dag, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie. Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48. Marie Méro staat voor Belgisch design geproduceerd in Europa. Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst.

Je vindt de collectie Marie Méro in de betere multimerkenwinkels in binnen-en buitenland en online. Het merk heeft concept stores in Knokke, Gent, Nieuwpoort, Roeselare, Leuven, Mechelen, Hasselt, Oostende en Maastricht (NL)  en is ook prominent aanwezig, met een totaalbeeld van de collectie, in verschillende Vlaamse steden, waaronder ook het Galeria Inno shop-in shop concept. Marie Méro wil volop inzetten op customer experience en uitgroeien tot een liftetime value brand. Met de hashtag #proudtowearmariemero verklaart Marie Méro de liefde aan alle fiere vrouwen die Marie Méro dragen en sharen. Ook Prinses Astrid en Koningin Mathilde hebben Marie Méro in hun kleerkast hangen!

Bekijk de collecties via de website.
 

Meer info & inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 20 oktober 2023 of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is.

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Valérie Smessaert.

Contactpersoon

Valérie Smessaert

Ledenrelaties - Events & Netwerking

Adres

Marie Méro
Brugstraat 188
9880 Aalter

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023