Skip to main content

Voka Visit Fisheye Wetteren

Op 12 december zet Fisheye zijn deuren open voor de Oost-Vlaamse Voka-leden. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een verborgen parel in het Wetterse bedrijfsleven!

Fisheye

 

Fisheye is een multidisciplinair productiebedrijf dat creatief vakmanschap met technologie combineert om onvergetelijke ervaringen te creëren. Achter Fisheye zit een hecht team van designers, technici, softwareontwikkelaars en ingenieurs, die leven om bedrijven, producties en evenementen te versterken. Het volledige productieproces speelt zich af onder één dak, van video content tot productontwikkeling, van automatisatie tot intuïtieve interactiviteit.

Al 16 jaar lang brengt hun cross-media aanpak hen bij sterk uiteenlopende klanten. Ze ontwerpen catwalks voor internationaal gekende modehuizen, creëeren betoverende festivalstages, TV- en theaterdecors, maar ontwikkelen ook adembenemende visuele content voor lichtfestivals en bedrijfsmarketing.
Als team van content-liefhebbers gelooft Fisheye dat op maat gemaakte samenwerkingen altijd de beste oplossingen bieden. Ze brengen unieke concepten visueel tot leven zodat merken en organisaties op een boeiende en uitnodigende manier met hun klanten kunnen communiceren.

Programma

  • 18.00 - 18.30 u. Onthaal van de deelnemers door Voka
  • 18.30 - 18.40 u. Korte verwelkoming door regiodirecteur Voka, Christel Geltmeyer
  • 18.40 - 19.00 u. Bedrijfsvoorstelling door Fisheye
  • 19.00 - 20.00 u. Rondleiding doorheen de bedrijfsgebouwen
  • 20.00 - 21.00 u. Afsluitende receptie met gelegenheid tot netwerking

Info en inschrijven

Inschrijven kan tot 7 december 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar Nathalie Verheyden of bel 09 266 14 40.


 

Adres

Fisheye
Braakakker 10
9230 Wetteren

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 7 december 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat