Skip to main content
Visit Eastman

Voka Visit Eastman R&D

Op 3 oktober is Voka Oost-Vlaanderen te gast in het nieuwe innovatielab van Eastman in Zwijnaarde, voor een exclusief bezoek achter de schermen.
 
eastman

 

Eastman is een wereldwijd opererend speciaalchemieconcern, gespecialiseerd in de productie van een scala aan chemische componenten die terug te vinden zijn in alledaagse producten. Met haar diverse productportfolio bedient Eastman klanten in ongeveer 100 landen en had in 2017 een omzet van ongeveer $9,5 miljard.

Door de jaren heen heeft Eastman in België belangrijke economische activiteiten rond de ontwikkeling, productie en verkoop van speciaalchemie opgezet. In België werken 1000 mensen voor Eastman, waarvan ongeveer 700 in Gent. Naast drie productievestigingen (twee in Gent en één in Antwerpen) heeft Eastman ook drie laboratoria in de Gentse regio.

Eastman werkt al vele jaren samen met de verschillende onderzoeksgroepen van de Universiteit Gent, waaronder diergeneeskunde, chemische procestechnologie, polymeerverwerking en gewasbescherming. Vanwege deze nauwe samenwerking en de gezamenlijke visie op het belang van innovatie, heeft Eastman haar nieuwste innovatielab gevestigd in het Technologiepark van Zwijnaarde. Het nieuwe innovatielab legt zich toe op de ontwikkeling van producten en applicaties voor coatings, inkten, plastics, agrochemische producten, persoonlijke verzorging, energie en dierenvoeding.

Programma

  • 18.00 - 18.15 uur Onthaal van de deelnemers door Voka
  • 18.15 - 18.30 uur Korte verwelkoming door regiodirecteur Voka
  • 18.30 - 19.00 uur Bedrijfsvoorstelling Eastman R&D
  • 19.00 - 20.00 uur Rondleiding doorheen de bedrijfsgebouwen
  • 20.00 - 21.00 uur Afsluitende receptie met gelegenheid tot netwerking

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 1 oktober 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 15 60.


 

Adres

Eastman
Technologiepark
9052 Zwijnaarde

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 1 oktober 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat