Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Voka Visit bij Shell Catalysts & Technologies

Op 19 juni laten we jou onderdompelen in de boeiende wereld van katalysatoren en procestechnologie. Schrijf je nu in voor dit unieke bedrijfsbezoek!

Shell Catalysts & Technologies, een gevestigde waarde in de Gentse haven, ontwikkelt katalysatoren en procestechnologie. Een katalysator is een keramisch product met een coating van wat 'actief metaal' genoemd wordt en is dus een essentiële stap in de productie van brandstoffen en basischemicaliën. 

Shell Catalysts & Technologies focust bovendien op verduurzaming, door onder meer het vervaardigen van katalysatoren die NOx-emissies uit verbrandingsprocessen verminderen. Op de site in Gent is ook het wereldwijde 'Upscalling Lab' gevestigd, waar nieuwe katalysatoren die zijn ontwikkeld in de R&D-centra in Amsterdam, Houston en Bangalore, voor het eerst op industriële schaal worden geproduceerd. De site in Gent telt zo'n 115 medewerkers.

Shell Catalysts & Technologies blijft daarenboven inzetten op toekomstige groei en investeert 15 miljoen euro in het uitbreiden van één productielijn voor keramische dragers van katalysatoren. Hierdoor zal de capaciteit met maar liefst 35% verhogen. Deze uitbreiding zal Shell Catalysts & Technologies in staat stellen om de nieuwste generatie katalysatoren op een energie-efficiënte wijze te produceren. 

Tijdens het bezoek maak je kennis met deze boeiende onderneming in volle transformatie en connecteer je met gelijkgezinde ondernemers. Schrijf je nu in voor dit unieke bedrijfsbezoek!

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming door Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.50 u. Bedrijfsvoorstelling & rondleiding Shell Catalysts & Technologies
  • 19.50 - 21.00 u. Netwerken met hapje en drankje

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 14 juni of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot één deelnemer per onderneming. 

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Stephanie Baekelant.

Contactpersoon

Stephanie Baekelant

Events & Netwerking - HR

Adres

Pantserschipstraat 331
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.