Skip to main content
Allgro

Voka Visit Allgro

Op 6 februari 2020 geven we het startschot voor een nieuwe reeks Voka Visits. Familiebedrijf Allgro, groothandel en versnijderij van groenten en fruit, bijt de spits af. Het belooft een boeiende avond te worden, want u krijgt een unieke kijk achter de schermen. Bovendien kan u uitgebreid netwerken met inspirerende bedrijfsleiders uit de regio.
 
Allgro

 

 
Marleen De Tant en Paul De Meyer zijn de bezielers van Allgro. Ze namen het roer over van de ouders van Marleen en zetten het bloeiende familiebedrijf verder. Dankzij het state-of-the-art machinepark en de strenge hygiëneregels kan Allgro haar klanten verse en gezonde producten garanderen. Van rauwkost en (fruit)salades over soep- en stoofgroenten tot groentemixen.
 
Tussen 2012 en 2018 breidde Allgro fors uit met een splinternieuwe, innovatieve en duurzame productiehal. Deze familiale speler is ondertussen een gevestigde waarde binnen de foodservice sector. Elke dag wordt er keihard gewerkt om het kwaliteitsniveau te optimaliseren.

Op 6 februari worden we ontvangen voor een rondleiding op de site in Sint-Lievens-Houtem.

 
Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming door Jan Van Gyseghem, regiodirecteur bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 18.50 u. Bedrijfsvoorstelling door Marleen De Tant, zaakvoerster bij Allgro
  • 18.50 - 19.45 u. Rondleiding
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken

Info en inschrijven

Graag inschrijven voor 3 februari 2020.
Nog vragen? Stuur een mailtje naar Joke Van der Burght of bel +32 9 266 14 40
.
Allgro

Adres

Allgro
Polbroek 124
9520 Sint-Lievens-Houtem

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 3 februari via Team Netwerking. Indien u niet annuleert, zijn we genoodzaakt een no show-fee te factureren. Mocht u onverwachts verhinderd zijn, kunt u altijd een collega sturen in uw plaats.
 

 
 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat