Skip to main content
Map

Voka Reload special edition Opstart regiowerking Druivenstreek

Op 3 december kan je weer de batterijen opladen tijdens Voka Reload, het ontspannende ‘after work’-concept voor netwerkgrage ondernemers. 
 

Dit keer wordt het een speciale editie, we introduceren officieel regiowerking Druivenstreek.

Het doel? Lokale ondernemers uit deze regio inspireren en dichter bij elkaar brengen. We doen dat voor het eerst in aperofoodbar Canapé, waar we te gast zijn bij Jeroen De Pauw, die zelf evolueerde van kok tot ondernemer pur sang.

Zoals gebruikelijk kan je weer kiezen uit enkele ijsbrekers die het gesprek op gang brengen die avond: druivenam

  1. Lokale economie: Wissel je ervaringen en uitdagingen uit met ondernemers en besturen uit de Druivenstreek.
    Druivenambassadrices: ontmoet Greetje Dewit en Kimberly Michiels, druivenambassadrices 2019, en ontdek hoe zij de Druivenstreek vertegenwoordigen in binnen- en buitenland. 
  2. Kennismaking regiobestuur Druivenstreek: maak kennis met het regiobestuur die de regiowerking ondersteunen om een vinger aan de pols te houden bij lokale ondernemers en politici.
  3. Communiceren in kleuren (SD Worx): elk individu behoort tot een bepaald kleurtype; ontdek hoe je efficiënter communiceert met collega’s en klanten van een andere ‘kleur’  

Wil jij je laten inspireren? Schrijf je nu in. 
 

Programma

17.30 – 18.10 u:     ontvangst en introductie regiowerking Druivenstreek
18.10 – 18.30 u:     Jeroen De Pauw (Canapé): van kok tot ondernemer
18.30 – 22.00 u:     informeel netwerkevent met hapje en drankje 
 

Spreker

Jeroen De Pauw is behalve tv-kok ook een echte lokale entrepreneur. Wonen, werken en ondernemen doet hij al jaren in de Druivenstreek. Naast het presenteren van eigen programma’s en het uitbrengen van enkele kookboeken, opende hij vorig jaar aperofoodbar Canapé. Bij Canapé kan je heerlijk aperitieven of lunchen en dineren op basis van aperitiefhapjes. Jeroen is ook ambassadeur van Vlaams-Brabantse streekproducten.

Wil je het concept graag ontdekken? Klik hier

Canapé houdt hun tijdelijke locatie in Tombeek nog 2 extra zaterdagen open. Op 14 en 21 december kan je voor de laatste keer aanschuiven voor een aperodining menu van Jeroen De Pauw in Tombeek. Reserveer je tafel via  www.canape-apero.be en geniet van heerlijk eten, bijzondere drankjes en op-en-top sfeer door de live muziek.

Over Reload

Voka Reload staat voor ontspannen, informeel netwerken na de werkuren. Het event vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in een andere regio in Vlaams-Brabant.

Misschien vind je dit ook interessant

ny2020

 

In samenwerking met

Adres

Canapé
Kerkstraat 15
3090 Tombeek

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 20 euro
Niet-leden: 45 euro
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus