Skip to main content
Voka Netwerking

Voka Politica Destelbergen

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. 

Op dinsdag 4 oktober brengen we ondernemers uit Destelbergen graag in gesprek met burgemeester Elsie Sierens, eerste schepen Wim Raman en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck.

Begin de dag met een wakker bestuur en frisse ambities

Politica Destelbergen 2022


Dit is uw uitgelezen kans om – kritisch constructief – met burgemeester en schepenen van gedachten te wisselen over wat is en beter kan (moet). 
 
Op dinsdag 4 oktober 2022 nodigen we ondernemers uit Destelbergen uit om met burgemeester Elsie Sierens, eerste schepen Wim Raman en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck in gesprek te gaan.

Programma

  • 08.00 uur    Ontvangst met ontbijt
  • 08.30 uur    Voka Verdedigt: lobby voor een sterk ondernemersklimaat
  • 08.40 uur    Tour de table, met focus op huidige impact en economische vooruitzichten
  • 09.00 uur    Discussie met input van ondernemers rond actuele thema’s 
  • 09.45 uur    Terugkoppeling debat en aanbevelingen aan het bestuur
  • 10.30 uur    Voorzien einde

Nieuw: voed het debat met uw inbreng!

We dagen u uit om al op voorhand het gesprek te voeden. Wat houdt u wakker inzake de arbeidsmarkt of op fiscaal, mobiliteits- en ruimtelijk vlak? We ontvangen graag uw vraag aan het stadsbestuur via hilde.schuddinck@voka.be.

Info & inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 30 september 2022. Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien u de mobiele website raadpleegt).

Dit overleg is exclusief voor ondernemers die met hun bedrijf in Destelbergen gevestigd zijn. Zaakvoerders met een bedrijf in een andere regio worden uitgenodigd voor het overleg in de eigen regio. 

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Valérie Smessaert.

Contactpersoon

Valérie Smessaert

Ledenrelaties - Events & Netwerking

Adres

TBD
9070 Destelbergen

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Exclusief voor ondernemingen uit Destelbergen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Festival van Vlaanderen