Skip to main content

Voka Open Bedrijvendag 2020

Benieuwd hoe het er aan toegaat in een suikerfabriek? Hoe hondenbrokken gemaakt worden? Wat er precies gebeurt in het Vlaams Parlement? Hoe een indoor skipiste sneeuwgarantie kan bieden tijdens de zomer? Of simpelweg nog op zoek naar de job van je leven?

Noteer dan zeker zondag 4 oktober in je agenda, want al sinds 1991 is het op de eerste zondag van oktober Voka Open Bedrijvendag. Dan stellen honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren open voor het grote publiek! Voor de 30ste editie krijgen honderdduizenden bezoekers opnieuw de unieke kans om te ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe ondernemers tewerk gaan, waar hun buurman werkt - en dat helemaal gratis!

Van vaste waarden en heus bedrijfserfgoed tot starters, van bedrijven uit de zorg- en dienstensector tot productiebedrijven en industrie: kom op zondag 4 oktober het diverse aanbod ontdekken en laat je ondernemerszin prikkelen.

Voka Open Bedrijvendag

Wanneer

Prijs

Gratis 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VDAB
IMU - Toerisme Vlaams-Brabant
BVI
Banner CapitalLink
BVI Bekkevoort
VZW - IMU - FIT
VZW - Staples - 409
CRM Group
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
DHL
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans_Corporate partner
GutzandGlory
G4S
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo