Skip to main content
Voka One Sessie 3: Businesscases

Voka One Sessie 3: Businesscases

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en u wilt uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer. Via vier collectieve sessies krijgt u inzicht in het ondernemerschap. 

Tijdens de 3e sessie van Voka One 2020 gaan we aan de slag met businesscases uit de groep. De bedoeling is dat de andere deelnemers een soort van raad van advies zijn voor de persoon die een case brengt. Een andere kijk kan heel verruimend werken en op die manier krijgt u nieuwe inzichten.

Inschrijven kan u hier doen. Meer info bij Angelique Lefebvre.

Doelgroep

Ondernemers zonder medewerkers.

Contactpersoon

Angelique Lefebvre

Member Services - (Snelle) groei en financiering

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis

Voorwaarden

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement via angelique.lefebvre@voka.be. Bij laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx