Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka One - Onder Ondernemers 2024: Baldewijns versus Vivendum

Welkom bij Onder Ondernemers 2024 - Een avond van inspiratie en netwerken

Op 25 maart 2024 openen we de deuren voor een uitzonderlijke avond bij Baldewijns, georganiseerd door het Voka-One netwerk. Dit evenement, "Onder Ondernemers", is speciaal ontworpen voor gedreven ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie, netwerkmogelijkheden, en een unieke kijk achter de schermen van een toonaangevend bedrijf.

Achter de schermen bij...

Doordenkers+doordrijvers, dat zijn ze bij Baldewijns.

Een familiebedrijf in hart en nieren en al jaren een gevestigde waarde in de bouwsector. In haar bijna 40-jarig bestaan heeft Baldewijns een unieke ervaring opgebouwd op gebied van grond-, infrastructuur- en afbraakwerken, waterbouwkundige werken, recycling en transport. In Beringen hebben ze hun nieuwe thuishaven gevonden. Binnenkort nemen ze hier, vlakbij het Albertkanaal, hun intrek in een gloednieuwe site. Geen mooiere manier om hun 40-jarig jubileum te vieren! Breng in avant-première een bezoek aan hun nieuw hoofdkantoor en krijg een unieke kijk achter de schermen van ons bedrijf!  

   

 

Culinaire hoogstandjes van...

... Alex Clevers, sterrenchef en eigenaar van Vivendum

Bij Vivendum geloven ze in duurzame gastronomie en zijn ze vastbesloten om onze planeet te beschermen en te behouden. Daarom gebruiken ze veel hoogwaardige ingrediënten die lokaal geproduceerd en seizoensgebonden zijn.

Hun chefs bereiden elk gerecht met zorg en creativiteit, en verminderen zo onze ecologische voetafdruk. Ze zijn er trots op dat ze hun gasten niet alleen (h)eerlijke gerechten, maar ook een duurzame culinaire ervaring bieden die bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Licata Vini zorgt voor Italiaanse topwijnen en de lekkerste koffie wordt voorzien door Monx Roasters.

Heb je speciale dieetwensen, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten via opmerkingen bij het voltooien van jouw inschrijving.

Alex Clevers, sterrenchef en eigenaar van Vivendum
Programma

17u30 - Onthaal en ontvangstreceptie

18u00 - Welkomstwoord door Joris Vrancken voorzitter, Voka - KvK Limburg en Stijn Martens, voorzitter Voka One

18u10 - Uiteenzetting door Steven Lisens (bestuurder Baldewijns) en vragenronde

19u00 - Steven Lisens neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf

20u00 - Culinaire hoogstandjes bereid door Alex Clevers (Vivendum)

22u00 - Dankwoordje en afsluiting

Deelnameprijs

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg en Voka One leden

Voka-One leden: Gratis
Niet Voka-one leden: € 215,00 excl. btw

Annuleringsvoorwaarden
Schriftelijke annulering voor 25/02/2024: deelnameprijs zal worden teruggestort, wel aanrekening van 50 euro administratiekost 
Schriftelijke annulering vanaf 25/02/2024: 100% van de deelnameprijs blijft verschuldigd Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 
 
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Herbeleef de vorige editie bij Essec

Herbeleef de vorige editie bij Essec

Geïnteresseerd in het Voka One netwerk?

Bekijk het netwerk

Mede mogelijk gemaakt door

Contactpersoon

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Baldewijns
Neusenberg 5
3583 Beringen

Wanneer

Prijs

Voka-One leden: Gratis
Niet Voka-one leden: € 215,00 excl. btw

 

Exclusief voor eigenaars-ondernemers en CEO's die lid zijn van Voka - KvK Limburg en Voka One leden.

 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Schriftelijke annulering voor 25/02/2024: deelnameprijs zal worden teruggestort, wel aanrekening van 50 euro administratiekost. 
Schriftelijke annulering vanaf 25/02/2024: 100% van de deelnameprijs blijft verschuldigd. Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.