Skip to main content

Voka Netwekkers bij O'Learys

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt!

De Voka Netwekkers komen terug in 2020! Op 19 februari ontvangt gastheer O’Learys ons in alle vroegte op hun unieke locatie met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.


Programma

 • 08.00 – 08.30 u. Ontvangst met ontbijt bij O’Learys, Gent
 • 08.30 – 09.30 u. Collectief netwerkmoment
 • 09.30 – 10.00 u. Vrij netwerken

Doelgroep

 • Zaakvoerders en verantwoordelijke medewerkers
 • Informatie en inschrijvingen

Informatie en inschrijvingen

Wenst u in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector u met uw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, andere).

Met dank aan

O'learys

O’Learys Gent is de grootste sportsbar van België. Op de 3.800 m² ontvangt het team jaarlijks meer dan 500 bedrijven voor B2B events. Ze beschikken over drie volledig uitgeruste vergaderzalen (van 10 tot 150 personen) en voorzien tal van teambuildingactiviteiten. Zo kun je er bowlen op één van de 18 bowlingbanen, indoorminigolfen met 9 holes en vind je er diverse bar games (darts, pool, shuffleboard, arcade cabinets). Daarnaast kan je in de skyboxen naar sportwedstrijden kijken (privé) en kun je met het team je zangtalenten testen in een van de karaokeboxen (van 5 tot 20 personen). In het restaurant kan je met 300 personen terecht voor een echte Amerikaanse snack. O’Learys Gent is deel van een Zweedse franchise en heeft al meer dan 100 locaties wereldwijd.

 

 


   

  Adres

  O'Learys
  Dok-Noord 7/301
  9000 Gent

  Wanneer

  Prijs

  Gratis voor leden
  Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert
   

  Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

  • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert)
  • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
  • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:

  o Bankensector
  o Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy, ...)
  o Uitzendsector
  o Juridische sector

  Indien een bepaalde sector volzet is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Valérie Smessaert. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

  Extra info

  Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

  Voorwaarden

  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

  Annuleren kan schriftelijk via Valerie tot vrijdag 14 februari 2020. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

  Domestic Services
  Banque de Luxembourg
  Deloitte
  ING
  Logo Mensura
  Proximus
  SD Worx
  BovaEnviro+
  GutzandGlory
  G4S
  Soundfield
  Jobat