Skip to main content
  • Activiteiten
  • Voka Lokaal Kempen Zuid @Netropolix met gastspreker Frank Wouters

Voka Lokaal Kempen Zuid @Netropolix met gastspreker Frank Wouters

Zoals de traditie het wil, nodigt de winnaar van de lokale Prijs Ondernemen het bestuur en de leden uit op hun bedrijf.  Dit jaar is dat Netropolix te Geel voor Voka lokaal Kempen Zuid. En als extra zal Frank Wouters er komen spreken.

Frank Wouters past al 25 jaar de technieken van beïnvloeding en manipulatie toe om ondernemingen succesvol te maken en kandidaten verkiezingen te helpen winnen. “Niemand wordt graag gemanipuleerd, daarom werkt manipulatie alleen als mensen het niet door hebben,” is zijn stelling voor deze Voka-lezing.

Programma

17u30 - 18u00 Ontvangst
18u00 - 18u45 Frank Wouters, eigenaar de Merksmederij en een tikkeltje controversieel. Technieken van beïnvloeding en manipulatie
18u45 - 19u00 Tim Sleebus, CEO van Netropolix/COVR. Hoe COVR groeide tijdens lockdown en dat terwijl de sector op slot zat
19u00 - 20u30 Netwerken met hapje en drankje

 

Aan de hand van de grote recente gebeurtenissen neemt hij ons mee in de wereld van de manipulatie en legt hij de mechanismen erachter bloot. Na deze lezing kun je de technieken herkennen, er weerbaarder tegen zijn en … ze misschien zelf toepassen, natuurlijk alleen voor de goede zaak.

Frank Wouters is strategisch marketeer bij en oprichter van De Merksmederij. Hij is auteur van o.a. De Bedrijfsnar, de eerste business novel in het Nederlandstalig gebied en Honshitsu, de Essentie van Marketing/de Marketing van de Essentie, dat genomineerd werd als marketingboek van het jaar. Op 8 oktober komt De Bedrijfsnar uit als fullcolour Business Graphic Novel, een wereldprimeur waar twee jaar aan gewerkt is.  In de Kempen staat Frank bekend om zijn conceptbepaling, een methode waarmee ondernemingen hun bestaansreden distilleren en uitwerken tot een concept, met indrukwekkende resultaten tot gevolg.

“COVR, de Kempische vennootschap waarmee Netropolix in 2018 fuseerde, is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de technische ondersteuning van internationale medische beroepsverenigingen en haar congressen. COVR/NX maakt het verschil door haar totaalaanpak, know how en focus op procesefficiëntie, waardoor zij ingehuurd wordt om de grootste medische congressen van Europa mee in goede banen te leiden.

 Zaakvoerder Tim Sleebus legt uit hoe zij hier ten tijde van COVID mee zijn omgegaan en hoe ondernemerschap ervoor gezorgd heeft dat hun marktaandeel is vergroot tijdens de “event-lockdown” periode.”

Nood aan inspiratie en écht contact? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt!

vokalokaalzuid

Meer info?

Katty Geeraerts

Ondernemingsrelaties

Full bio of Katty Geeraerts

Adres

Netropolix @Square One
Kleinhoefstraat 11
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Prijs leden: €35 
Niet-leden kunnen zich inschrijven per mail.

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Ontdek onze vacatures!
Plan je bezoek in ons Experience Center!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx