Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Voka Lokaal Kempen Noord - Bedrijfsbezoek Quirynen Group - Circulaire economie bij een innovatief melkveebedrijf
Quirynen Group

Voka Lokaal Kempen Noord - Bedrijfsbezoek Quirynen Group - Circulaire economie bij een innovatief melkveebedrijf

Schrijf je in voor een bedrijfsbezoek en netwerkmoment bij Quirynen Group, een circulair melkveebedrijf, op dinsdag 3 september.

Op dinsdag 3 september om 16.00 u. organiseert Voka Lokaal Kempen Noord, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka, een bedrijfsbezoek bij Groep Quirynen te Merkplas. En jij kan er bij zijn!

Groep Quirynen is een melkveebedrijf dat erin slaagt circulaire economie in de praktijk om te zetten. Met hun biogasinstallatie speelden ze een pioniersrol en zorgden ze ervoor dat de eigen mest kon verwerkt worden.  Dat levert niet alleen energie en warmte voor de eigen bedrijven, maar ook groene stroom voor zo’n 20.000 gezinnen. De resterende organische meststoffen worden uitgevoerd naar 45 landen.  

Hun melkrunderen geven jaarlijks ongeveer 11 miljoen liter melk, die wordt verdeeld door hun Hollebeekhoeve in Kruibeke.  
Hun circulaire concept wordt dagelijks via de korte keten in de praktijk gebracht: hun gloednieuwe restaurant De Bosduif te Merksplas serveert smaakvolle gerechten. Tijdens het aansluitend netwerkmoment kan je deze degusteren.

Op het programma

  • 16u00 onthaal
  • 16u15 toelichting: circulaire economie in de praktijk
  • 17u00 rondleiding op het terrein
  • 18u00 netwerkdrink met degustatie
  • 20u00 einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.doninck@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met
Agentschap Innoveren & Ondernemening
 

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Adres

Quirynen Groep
Koekhoven 38 bus 1
2330 Merksplas

Wanneer

Prijs

Gratis
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse