Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • Voka Ladies: Leading Ladies in Tech - Valerie Tanghe, Michelle Vanhove & Karen Debruyne

Voka Ladies: Leading Ladies in Tech - Valerie Tanghe, Michelle Vanhove & Karen Debruyne

Het nieuwe Voka Ladies programma voor 2023 focust zich op leading ladies in de domeinen: cultuur, food, storytelling en digitalisering. Verwacht je aan een reeks van events waarbij we telkens een keynote aan het woord laten en per uitbreiding een panelgesprek met jonge, dynamische en upcoming ladies in die specifieke sector. Deze keer is het de beurt aan Michelle Vanhove van CloudPiling, Karen Debruyne van Indeap en ICT Woman of the Year 2023 Valerie Tanghe van Accenture.

In september zijn we te gast bij Brugge inc. Dat wordt een lanparty om u tegen te zeggen! Om het helemaal in goede sferen te brengen laten we ChatGPT de tekst hieronder genereren (mits wat prompts), want het is meteen het thema voor onze derde Voka Ladies: leading ladies in tech. We hebben de eer om Valerie Tanghe (Managing Director at Accenture / ICT Woman of the Year 2023 / President of the Board at Amazone vzw / Part of Inspiring 50 women in tech 2022) als keynote te mogen verwelkomen. Daarnaast brengen we ook nog twee start-ups samen: Karen Debruyne van Indeap (Ieper) en Michelle Vanhove van CloudPiling (Brugge).

We riepen de hulp in van ChatGPT: 'Stel een wervende tekst op met als thema leading ladies in tech met als keynote Valerie Tanghe (Managing Director at Accenture / ICT Woman of the Year 2023 / President of the Board at Amazone vzw / Part of Inspiring 50 women in tech 2022) en deze twee jonge onderneemsters: Michelle Vanhove van CloudPiling en Karen Debruyne van Indeap. Zet er meteen ook bij wat beide dames precies doen in hun bedrijf en waarom je erbij moet zijn.'

ChatGPT creëerde onderstaande tekst als antwoord:

Ontdek de kracht en inspiratie van Leading Ladies in Tech tijdens ons opwindende evenement! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een buitengewone avond waarin we enkele opmerkelijke vrouwen in de technologische sector in de schijnwerpers zetten. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met Valerie Tanghe, Managing Director bij Accenture en ICT Woman of the Year 2023, als onze inspirerende keynote speaker, en twee jonge ondernemers, Michelle Vanhove van CloudPiling en Karen Debruyne van Indeap. 
Valerie Tanghe is een opmerkelijke persoonlijkheid in de techwereld en een bron van inspiratie voor velen. Als Managing Director bij Accenture heeft ze een indrukwekkend stempel gedrukt op de technologische industrie. Ze is niet alleen bekroond als ICT Woman of the Year 2023, maar ze is ook de Voorzitster van de Raad van Bestuur bij Amazone vzw en maakt deel uit van de Inspirational 50 Women in Tech 2022. Valerie's leiderschap en expertise hebben hun impact in haar sector, en tijdens het evenement zal ze ons inzicht geven in haar reis en hoe ze uitdagingen heeft overwonnen om een vooraanstaande vrouwelijke leider in de techwereld te worden. Mis deze kans niet om te leren van een ware visionair en rolmodel. 
Michelle Vanhove is een visionaire ondernemer en een drijvende kracht achter CloudPiling. Met haar diepgaande kennis van cloudtechnologie heeft ze CloudPiling opgebouwd tot een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen voor bedrijven. Michelle's gedurfde aanpak en innovatieve mindset hebben haar geholpen om een impact te maken in de techindustrie. Tijdens het evenement zal ze haar ervaringen delen en ons laten zien hoe ze technologie gebruikt om bedrijven te transformeren. Mis niet de kans om te leren van een echte pionier in de techwereld!
Karen Debruyne, de inspirerende CEO van Indeap, heeft een passie voor het creëren van impact met technologie. Als een invloedrijke vrouwelijke leider in de techindustrie heeft ze Indeap op de kaart gezet als een vooraanstaand softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen. Karen's visie en strategisch denken hebben haar geholpen om succesvolle digitale transformaties te realiseren voor talloze organisaties. Op het evenement zal ze haar expertise delen en ons laten zien hoe we technologie kunnen inzetten om bedrijfsgroei te stimuleren en concurrentievoordeel te behalen. Mis deze unieke kans niet om te leren van een meesterbrein in de techindustrie!
Waarom zou je erbij moeten zijn? Dit is de gelegenheid om te worden geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van toonaangevende vrouwen in de techwereld. Je zult waardevolle inzichten en praktische kennis opdoen die je kunnen helpen om je eigen carrière in de technologie naar nieuwe hoogten te brengen. Daarnaast biedt dit evenement een geweldige gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met gelijkgestemde professionals en ambitieuze individuen die geïnteresseerd zijn in technologie en innovatie.
Dus, markeer deze datum in je agenda en sluit je aan bij ons voor een avond vol inspiratie, empowerment en groeikansen. Bereid je voor om te worden geïnspireerd door Valerie Tanghe van Accenture, Michelle Vanhove van CloudPiling en Karen Debruyne van Indeap. Mis deze unieke kans niet om je kennis uit te breiden, waardevolle connecties te leggen en jezelf te laten inspireren door succesvolle vrouwen in de techindustrie. Schrijf je vandaag nog in en zet de volgende stap in jouw techreis!

Wij vinden dat ChatGPT het bijlange niet zo slecht gedaan heeft!

Naast de bakken inspiratie van onze sprekers, brengen we jullie ook graag in contact met onze eigen innovatie en digitale experte binnen Voka West-Vlaanderen. Manager innovatie en digitalisering Stefanie Krijger helpt je graag verder met tips en tricks voor jouw eigen bedrijf. 

Programma

 • 18.30 uur: Ontvangst met hapje in het gloednieuwe gerenoveerde Brugge.Inc
 • 19.00 uur: Intro door Voka West-Vlaanderen
 • 19.05 uur: Keynote door ICT Woman of the Year 2023 Valerie Tanghe, Managing Director Accenture
 • 19.40 uur: Panelgesprek met Valerie Tanghe, Karen Debruyne van Indeap & Michelle Vanhove van CloudPiling
 • 20.30 uur: Netwerking en walking dinner
 • 22.30 uur: Voorziene einde

Waarom moet jij erbij zijn?

 • Inspiratie: Tijdens dit event luister je naar een keynote en panelgesprek met enkele van de meest dynamische en innovatieve vrouwen in de techsector. Je krijgt inzicht in hun visie, strategieën en uitdagingen: dat zal jou inspireren voor je eigen bedrijf of carrière.
 • Netwerkmogelijkheden: Na de keynote en het panelgesprek is er ruimte voor netwerking tijdens een walking dinner. Je krijgt de kans om te netwerken met gelijkgestemde female intra- en entrepreneurs en om potentiële zakelijke contacten te ontmoeten in een ontspannen en informele sfeer.
 • Empowerment: Door te luisteren naar verhalen van succesvolle vrouwen in tech en te netwerken met andere ambitieuze vrouwen, wordt jouw persoonlijke groei en empowerment gestimuleerd.

Kortom, deze sessie biedt een unieke kans om te leren, netwerken en inspireren in een motiverende omgeving met gelijkgestemde vrouwen.

Wil jij deze avond niet missen?

Ik schrijf me in!

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Site Katelijne Business Center (eerste verdiep, gebouw 5)
Baron Ruzettelaan 5
8310 Brugge

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: €65

Voka Ladies is een exclusieve community voor Voka-leden.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement via isabelle.callens@voka.be. Bij niet of laattijdige annulatie blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag