Skip to main content
Voka Ladies

Voka Ladies: 4 Under 40

Jong ondernemerschap stimuleren en high potentials als boegbeeld voor Voka West-Vlaanderen! Elien Pieters, Benedicte Soenen, Pauline D’Haenens en Anneleen Vens, 4 jonge getalenteerde dames worden in een panelgesprek uitgenodigd tot een openhartig gesprek over leiderschap, community, ondernemerschap en professionele doelstellingen. Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen pad, maar vaak ook heel veel raakvlakken en vooral ook allemaal veel goesting om er voor te gaan en deure te doene. Jong Geweldig!
 

Tijdens onze ‘eindelijk’ eerste fysieke Voka Ladies van 2021 verwelkomen we u graag op het domein Loweide in Oostkamp. Een prachtige omgeving waar we naast het inhoudelijke ook kunnen genieten van fysiek netwerken en uiteraard een lekker hapje en drankje.

Wie zijn de panelleden? We stellen ze graag aan u voor:

Elien Pieters

Gediflora is een op-en-top Belgisch familiebedrijf met haar hoofdzetel in het West-Vlaamse Oostnieuwkerke. Gediflora is een B2B-wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten en levert plantmateriaal aan kwekers over de hele wereld. Elien leidt het familiebedrijf sinds 2006. Haar motto: ‘De nummer 1 blijven is nu mijn doel, maar met een grotere marketing toevoeging en met meer communicatie met de klant. De rode draad? Focus op chrysanten. 1 product, elke dag opnieuw.’

 

Bénéditce Soenen

Soenen Golfkarton werd opgericht in 1964. Zij staan in voor de productie van golfkarton en het verwerken van op maat gemaakte verpakkingen. De 220 medewerkers doen dit in één van de modernste en meest geautomatiseerde golfkartonfabrieken in Europa. Bénédicte Soenen, derde generatie in het familiebedrijf Soenen Golfkarton, is naast haar activiteit in het bedrijf ook voorzitter van Jong Voka West-Vlaanderen en voorzitter van Jong Voka nationaal. 
Een boegbeeld voor jong vrouwelijk ondernemerschap!
 

Pauline D'Haenens

'Mon Dada', wat een naam! Zaakvoerster Pauline D’Haenens heb je ongetwijfeld al zien passeren op sociale media. Met natuurlijke producten zoals geurkaarsen wil Pauline D’Haenens uit Moen de wereld veroveren. Ze liet zich inspireren door de populariteit van geurkaarsen in haar woonplaats New York. Ondertussen is haar zaak Mon Dada een familiebedrijf dat Pauline samen met haar mama runt. Een dosis no-nonsense en veel hartelijkheid, dat mag je verwachten van Pauline. Helemaal onze Dada.

Anneleen Vens

Anneleen is customer development en operations manager bij Renson. Zij startte na haar studies Engineering bij Renson in R&D waardoor beiden exponentieel groeiden. In 2018 werd Anneleen ‘head of digital transformation’ waarna ze in 2020 doorgroeide tot Customer Development & Operations manager. Anneleen staat bekend om haar insights op een heel inspirerende manier over te brengen. Ook vrouwen in tech zijn belangrijke topics voor haar. In een male-dominated wereld zoals tech en constructie zorgt vrouwelijk ondernemerschap voor nieuwe dynamiek. 

Programma

18.30 uur: ontvangst met hapje en drankje
19.00 uur: start panelgesprek ‘4 under 40’ + Q&A
20.00-21.30 uur: walking dinner
 

Inschrijven voor deze Voka Ladies kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Isabelle Callens.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Loweide
Ravenbosstraat 24
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Dit event is enkel voor leden.

Voka-leden: 55 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Voka Ladies is een exclusieve community voor leden van Voka.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group