Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka Fietst - Stage naar Mojácar 2023

Het is intussen een sportieve traditie geworden: ook komend voorjaar fietsen we de winter uit onze benen en vliegen we met de Voka Fietsers naar Mojácar ism Kortweg, voor een intense, intensieve en vernieuwde fietsstage. Tijdens deze stage verbroederen ondernemers uit Oost-Vlaanderen met hun collega's in Vlaams-Brabant, gezelligheid troef!

Door de ligging tussen heuvels en valleien en de Middellandse Zee geniet Mojácar van een idyllische uitstraling. De gemiddelde winterse temperatuur bedraagt 17° C en bovendien heeft Mojácar een microklimaat door de bescherming van de zon, de Middellandse Zee en de beschermende hoefijzersbergen. 

Naast de adembenemende natuur en gematigde temperatuur staat de regio bekend om haar rijke geschiedenis. Zo heeft het witte dorp een oude Moorse wijk die ligt op een heuveltop aan de voet van de Sierra Cabrera. Alle ritten vertrekken en eindigen onmiddellijk aan hotel Marina Playa, waar je heerlijk tot rust komt.

Uitdagende ritten en beklimmingen in de buurt zoals Bedar, El Chive, Puerto de la Virgin, Carboneras, Questa de Gos en het schitterende natuurpark van Cabo de Gata bieden een grote verscheidenheid aan fietsmogelijkheden.

Voor wie?

 1. Wielertoeristen die een uitdaging zoeken: (120-140 km en 1000-2000 hoogtemeters per dag): fietst met fietsbegeleider en volgwagen
 2. Wielertoeristen: (100-120 km en 750-1500 hoogtemeters per dag): fietst met fietsbegeleider en volgwagen in combinatie met groep
 3. Recreatieve wielertoeristen: (80 km en 500-1000 hoogtemeters per dag): fietst met groep 2 in een aangepast parcours.

Voka Fietst is er voor ondernemers en bedrijfsleiders met een hart voor de koersfiets. Zowel de (her)startende als de meer getrainde fietsers zullen hun hart kunnen ophalen in één van onze groepen. Voka Fietst is een uitstekende gelegenheid om jouw netwerk op een sportieve en aangename manier uit te breiden. Voka Fietst is exclusief voorbehouden voor Voka-leden. 

Wat is inbegrepen?

 • Verblijf in Hotel Marina Playa in Mojácar (****)
 • Halfpension, inclusief water en huiswijn bij het diner,
 • Professioneel fietstransport vanuit België van de koersfietsen naar het hotel en retour,
 • Luchthaven transfer naar Mojacar en terug,
 • Afgesloten fietsruimte in Marina Playa,
 • Alle bevoorradingen voor & tijdens de ritten,
 • Technische bijstand bij fietsproblemen,
 • Gratis gebruik van technisch/poetsmateriaal,
 • Gratis wasdienst,

Optie:

 • Nood aan een extra uitdaging? Bergrit Alto de Velefique (+3000 hoogtemeters),
 • We worden met de bus naar het parcours gebracht
 • 90 euro per deelnemer (minimum 10 deelnemers). Dit kan uiteraard ook na inschrijving beslist en geboekt worden.

Wat is niet inbegrepen?

 • Reisbijstand en annulatieverzekering
 • Persoonlijke uitgaven

Meer info & inschrijven

Inschrijven kan tot 23 oktober 2022. Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Belangrijk! Vroegboekkorting van 1.375 euro excl. btw is geldig tot 25 september 2022.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Christine Leytens.

In samenwerking met

Voka Oost-Vlaanderen Kortweg Cycling

 

Voka Vlaams Brabant

 

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies

Wanneer

Prijs

De eerste 30 deelnemers kunnen deelnemen aan het gunsttarief van 1.375 euro (excl. btw). Deze prijs is geldig tot 25 september 2022.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.