Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Fietst 2024

We trappen traditiegetrouw verder. Ook komend voorjaar fietsen we de winter uit onze benen en vliegen we naar Calpé voor een intensieve fietsstage in samenwerking met Kortweg. Of je nu een (her)startende fietser bent of al wat kilometers in de benen hebt, bij Voka Fietst vind je de ideale omgeving om jouw passie voor de wielersport te delen en te beleven.


 

Praktisch

Voor deze vijfdaagse (20 – 24 maart 2024) verzorgt Voka de vlucht, professioneel transport van materiaal, verblijf in vol pension, en ritten op verschillende niveaus met begeleiding, bevoorrading en technische ondersteuning. Daarnaast voorzien we 's avonds bijkomende activiteiten. 

Voor wie?

  • Wielertoeristen die een uitdaging zoeken: (120-140 km en 1000-2000 hoogtemeters per dag): fietst met fietsbegeleider en volgwagen
  • Wielertoeristen: (100-120 km en 750-1500 hoogtemeters per dag): fietst met fietsbegeleider en volgwagen in combinatie met groep 3.  
  • Recreatieve wielertoeristen: (80 km en 500-1000 hoogtemeters per dag): fietst met groep 2 in een aangepast parcours. 

Na de inspanning komt ontspanning

Gelegen net buiten Altea, biedt het vijfsterrenhotel, SH Villa Gadea, uitzicht op zee en lagune-achtige zwembaden. Een oase van luxe en comfort, het hotel herbergt niet alleen 4 voortreffelijke restaurants, maar ook een state-of-the-art fitnesscentrum voor wanneer je na het fietsen nog energie overhebt. Maar geen zorgen, laat je spieren heerlijk ontspannen in de uitgebreide spa, compleet met tegenstroomzwembaden, een Turks bad en een scala aan massages en behandelingen. 

voka fietst hotel

Bij onze exclusieve fietstrips streven we ernaar niet alleen de schoonheid van de bestemming te onthullen maar ook een diepgaande beleving te creëren. Naast het verkennen van prachtige fietspaden hebben we zorgvuldig geselecteerde randactiviteiten geïntegreerd in het programma om te garanderen dat deze reis een onvergetelijke ervaring wordt. 

Voor degenen die hun passie voor fietsen willen verdiepen, bieden we boeiende fietsgerelateerde workshops aan. Leer meer over de technische aspecten van fietsen, ontdek onderhoudsgeheimen en wordt een ware pro. Wanneer het gerust een versnelling lager mag, nemen we jou graag mee op een unieke winetasting in de regio. 

Verrijk je reiservaring met deze exclusieve randactiviteiten en laat je onderdompelen in Calpé. 

voka fietst randactiviteiten

Tijdens onze fietstrip staat technische ondersteuning paraat, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke kilometer. Het ervaren team van Kortweg is uitgerust met de nodige kennis en gereedschap om eventuele fietstproblemen snel en efficiënt op te lossen. Bovendien zorgen we voor een vakkundige bevoorrading, zodat je energiek blijft tijdens de rit. 
 

Vertrouw op een goed georganiseerde fietservaring, waarbij jouw comfort en rijplezier voorop staan. 

 

voka fietst technische ondersteuning

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies - Opleidingen

Wanneer

Prijs

1650 euro (excl. BTW) per persoon

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.