Skip to main content
Voka Fiesta, The Race Edition

Voka Fiesta, The Race Edition

Op vrijdag 20 september nodigt Voka Aarschot jou en je team uit op de vierde editie van de Voka Fiesta. Het wordt een speciale race-editie, want dit keer zijn we te gast in Fordgarage Feyaerts. 

Je zal er twee racewagens, waarmee het Feyaerts/XDnet-team deelneemt aan de Fiesta Cup, van dichtbij kunnen bewonderen. Kom samen met ons netwerken en in deze unieke setting genieten van een drankje en een hapje verzorgd door De Vleesbar

Programma
17.00 tot 23.00 uur: netwerken met food & racetalk

Meer info: pascal.caroyer@voka.be
 

Met dank aan Garage Feyaerts en De Vleesbar.

Fiesta

 

fiesta

 

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Relatiebeheerder - Coördinator Open Bedrijvendag

Adres

Fordgarage Feyaerts
Leuvensesteenweg 526
3200 Gelrode-Aarschot

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 15 euro 
Niet-leden: 15 euro
(excl. btw)

Inbegrepen in de prijs: 1 eetbon en 2 drankbonnen. Je kan ter plaatse extra drank- en eetbonnen aankopen (enkel met contant geld). 
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op deze webpagina of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android). 

Opgelet! 
Wegens de vakantieperiode zal jouw aanvraag tot inschrijven verwerkt worden na 13 augustus. Je krijgt na die datum een officiële bevestiging van jouw inschrijving.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad